ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η Μπάμπα Βάνγκα… ξαναχτυπά με δύο προβλέψεις για το 2018

Μία τυφλή μυστικίστρια από τη Βουλγαρία, η οποία λέγεται ότι προέβλεψε, μεταξύ άλλων, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, την άνοδο του ISIS και το Brexit, εκτιμάται ότι έχει μιλήσει, επίσης, και για δύο σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2018.

Η Μπάμπα Βάνγκα, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, ισχυριζόταν ότι είχε υπερφυσικές δυνάμεις που την έκαναν να προβλέπει φυσικές καταστροφές και άλλα σημαντικά γεγονότα. Οι υποστηρικτές της λένε ότι πριν τον θάνατό της, η Μπάμπα είχε κάνει προβλέψεις καλύπτοντας μέχρι τον 51ο αιώνα, όταν, σύμφωνα με αυτήν, θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως λεγόταν, φέρεται να είχε «δει» για το 2018 ότι η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη του πλανήτη και ότι στην Αφροδίτη να ανακαλυφθεί μια «νέα μορφή ενέργειας».

Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι μπορεί να υπάρχει μια δόση αλήθειας στις προβλέψεις της. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε μόνο το 4,1% της παγκόσμιας οικονομίας. Το 2015 το ποσοστό αυτό εκτοξεύτηκε στο 15,6% και συνεχίζει να αυξάνεται. Την ίδια ώρα το ποσοστό των ΗΠΑ είναι στο 16,7% και αναμένεται το 2025 να μειωθεί στο 14,9%, σύμφωνα με το Forbes.

Όσον αφορά στην Αφροδίτη, προς το παρόν δεν υπάρχει σχέδιο για αποστολή στον συγκεκριμένο πλανήτη και κατά συνέπεια η ανακάλυψη νέας πηγής ενέργειας μέσα στους επόμενους μήνες κρίνεται αδύνατη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αποστολή της NASA με ρομποτικό διαστημόπλοιο επρόκειτο να ξεκινήσει το 2018 αλλά δεν θα γίνει προσγείωση στην Αφροδίτη. Θα χρησιμοποιηθεί ωστόσο η βαρυτική της έλξη για να περάσει από τον Ήλιο και να τον μελετήσει.

Σε άλλες προβλέψεις της έχει κάνει λόγο για τέλος της πείνας παγκοσμίως μέχρι το 2028, πυρηνικά όπλα στις αποικίες του Άρη μέχρι το 2256 και ότι η Γη θα γίνει ακατοίκητη μέχρι το 2341.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact