ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Νανά Καραγιάννη: Τι βρήκε η ιατροδικαστής. Για 24 ώρες ήταν νεκρή

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου της  Η 38χρονη δημοσιογράφου,παρουσιάστριας και ραδιοφωνική παραγωγός Νανά Καραγιάννη. Η Νανά που έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία τα 10 τελευταία χρόνια δεν άντεξε. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχε νοσηλευτή και  η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη

Περίπου ένα μήνα πριν είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”. Ο πατέρας της την είχε μεταφέρει εκεί με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ένα χρόνο πριν, στο ίδιο νοσοκομείο είχε δώσει τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη μάχη της. Είχε νοσηλευτεί στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση. Αλλά τότε τα κατάφερε.

Μία εβδομάδα πριν από τον άδικο χαμό της, η Νανά είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Γυρνώντας φαινόταν έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο και δεχόταν επισκέψεις από φίλους και γνωστούς.

Η Νανά βρέθηκε  νεκρή, στο σπίτι της στην Κυψέλη, την Τρίτη (27.06.2017) και αφού την αναζήτησε ο πατέρας της, ο οποίος δεν της είχε μιλήσει από την Κυριακή και ανησύχησε.

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα πραγματοποίησε τη νεκροτομή στη σωρό της δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης πιθανό αίτιο θανάτου ήταν η ανακοπή.

Η ιατροδικαστής δεν μπορεί ακόμη να δώσει πολύ ξεκάθαρες απαντήσεις, καθώς και αν είχε υπάρξει λήψη φαρμάκων ή ουσιών. Εξωτερικές ενδείξεις αυτοκτονίας πάντως δεν υπήρξαν.

Η εικόνα που είδε η ιατροδικαστής ήταν πως σχεδόν όλα τα όργανά της ήταν φοβερά επιβαρημένα εξαιτίας της προχωρημένης ανορεξίας που αντιμετώπιζε και εμφάνιζαν εικόνα κατάρρευσης…, έτσι λοιπόν είναι δύσκολο να εξάγει σαφές συμπέρασμα, λόγω της γενικής κακής εικόνας και θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού και συγκεκριμένα στο στομάχι και στα έντερα. Μάλιστα, στα έντερα υπήρχαν και πρώτα σημάδια σήψης γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ήταν νεκρή για πάνω από ένα 24ωρο

Το σοκαριστικό είναι πως σύμφωνα με την ιατροδικαστή, εκτιμά πως η σήψη στο σώμα της παρουσιάστριας είχε ξεκινήσει ήδη 24 ώρες νωρίτερα μέχρι να την βρει ο πατέρας της. Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, με τα αποτελέσματα να δοθούν σε 20 μέρες.

Οπως αναφέρουν γείτονες και γειτόνισσες της Νανάς, τις τελευταίες ημέρες σφάδαζε από τους πόνους. Αναφέρουν μάλιστα ότι την άκουγαν να φωνάζει «πονάω». Δεν ήθελε βοήθεια, όμως.

Οι γείτονές της αναφέρουν ακόμη ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν φανερά καταβεβλημένη, ότι είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

 

Συγκλονίζει ο πρώτος σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη: Προσπάθησα με νύχια και με δόντια να…

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact