ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ζυγό από σήμερα – Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 19/10/2017, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι που φέρνει μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασίας, διπλωματίας και δικαιοσύνης. Ο νέος κύκλος που ξεκινά θα διαρκέσει έως την επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18/11/2017.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να συμβούν απρόσμενες εξελίξεις στις ζωές των δεσμευμένων Κριών και να κληθείς να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σου. Αν ένιωθες εγκλωβισμένος ή καταπιεσμένος στη σχέση σου, ίσως να κάνεις ένα ξαφνικό ξέσπασμα που θα αλλάξει τις ισορροπίες, ενώ από την άλλη, αν βρισκόσουν σε φάση αναθεώρησης για θέματα επισημοποίησης, ίσως να αποφασίσεις πως έχει έρθει η ώρα να πετάξεις από πάνω σου παλιές πεποιθήσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο με εντελώς απροσδόκητο τρόπο, το οποίο θα τους ξυπνήσει την ανάγκη για συντροφικότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ξαφνική αλλαγή σε επαγγελματικά ζητήματα, ακόμη και να σπάσεις μια συνεργασία που δεν σε ικανοποιεί πλέον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε παρακινεί να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στην εργασία σου και στην καθημερινότητά σου. Το διάστημα αυτό, ίσως να θελήσεις να ξεφορτωθείς κάποια άγχη ή φόβους που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σου και να επικεντρωθείς στο σώμα και τη φυσική σου κατάσταση. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο εργασιακές σου περιβάλλον, στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου ή στο ωράριο της δουλειάς σου. Αν αναζητούσες εργασία, ίσως να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία με εντελώς απροσδόκητο τρόπο και μάλιστα σε ένα αντικείμενο που σε βοηθά να εκφράσεις τα χαρίσματά σου. Γενικά, θα ανακαλύψεις καινούργιους τρόπους για να κάνεις πιο ευχάριστο και λειτουργικό το πρόγραμμά σου και ίσως ξεκινήσεις δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να εκφράσεις τον δημιουργικό εαυτό σου, να χαρείς, να παίξεις και να ερωτευτείς. Η ενέργεια του καινούριου φεγγαριού σε σπρώχνει να αναζητήσεις τρόπους, μέσα από τους οποίους θα εκφράσεις τον εαυτό σου, θα φανερώσεις τα χαρίσματά σου και θα νιώσεις πιο όμορφα μέσα σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να αναλάβεις κάποιο καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για αυτά που έχει καταφέρει ως τώρα. Παράλληλα, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει ή να δεχθείς ερωτική εξομολόγηση από κάποιον/α που δεν περίμενες. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν μόνιμο δεσμό και επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους, την εποχή αυτή φαίνεται πως λαμβάνουν την απόφαση να προχωρήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή. Τις ημέρες αυτές, ίσως να νιώσεις μια έντονη ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τον εαυτό σου ή με τον/την σύντροφό σου, να ομορφύνεις τον χώρο που μένεις, ακόμη και να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή να μετακομίσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να δέχεσαι μια επαγγελματική πρόταση, η οποία σε αναγκάζει να εγκατασταθείς σε μια νέα πόλη ή να αρχίσεις να δουλεύεις από το σπίτι. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως να υπάρξει κάποια απροσδόκητη αλλαγή που φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στις ζωές τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact