ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο «φονικό» όπλο του Πούτιν

Καταλαβαίνουμε το γιατί…

Η εκπληκτική πρώην Μις Ρωσία η Βικτόρια Λόπρεβα (Victoria Lopyreva) είναι ο πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία.

Αλλά ποιο είναι το νέο όπλο του Πούτιν στις δημόσιες σχέσεις;

Ατελείωτα πόδια, ξανθά μαλλιά, πρώην Μις Ρωσία και φανατική οπαδός του ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει: Η Βικτόρια Λόπρεβα – το όνειρο όλων των ανδρών είναι ο νέος πρεσβευτής του Ποδοσφαίρου, του Πούτιν.

Ποια είναι η πανέμορφη Ρωσίδα…

Η Victoria Lopyreva γεννήθηκε το 1983 και είναι 34 ετών. Αντί να κάνει επιδείξεις σαν μοντέλο σε νεαρή ηλικία, η όμορφη Ρωσίδα επικεντρώθηκε στην εκπαίδευσή της.

Με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι απόλυτα προετοιμασμένη για μια καριέρα ως διευθυντής. Η διαδρομή της σαν μοντέλο δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για την ελκυστική γυναίκα. Μετά από μόλις τέσσερα χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Miss Russia το 2003.

Η εκλογή της ως πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι τυχαία . Εκτός από τις δραστηριότητές της ως μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστρια η Victoria θεωρείται και φανατική ποδοσφαιρόφιλος. Η καρδιά της κτυπά για τον ρωσικό ποδοσφαιρικό σύλλογο FC Rostov. Η απόλαυση του αθλητισμού δεν είναι μόνο εμφανής στην επαγγελματική της ζωή, αλλά και στην ιδιωτική της ζωή. Από το 2013 έως το 2016, το μοντέλο παντρεύτηκε με τον Fedor Smolov – παίκτη της FC Krasnodar.

Μια βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram θα σας πείσει. Η κυρία της αρέσει να ταξιδεύει. Και η ευκαιρία με τον νέο ρόλο της, τους επόμενους μήνες, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτής για να εκπροσωπήσει τη χώρα της και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανάμεσα στα καθήκοντα του πρεσβευτή είναι η εκπροσώπηση της εικόνας και των παραδόσεων της Ρωσίας.

Εκτός από τις δραστηριότητές της ως πρεσβευτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Λόπρεβα εξακολουθεί να εργάζεται ως ειδικός πρέσβης για το UNAIDS. Το UNAIDS είναι ένα κοινό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών και αγωνίζεται για τη μείωση του HIV / AIDS. Με λίγα λόγια πολυάσχολο κορίτσι!

Για να δουλέψει ως πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, σίγουρα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του Πούτιν και όχι μόνο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact