ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ…

Ανάλυση του αποτελέσματος των Γερμανικών εκλογών

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Γερμανία θα καταγραφεί ως το πλέον κοσμοϊστορικό εκλογικό αποτέλεσμα για την νεώτερη Γερμανία αλλά και για τον υπόλοιπο “πολιτισμένο” Κόσμο! Και τούτο γιατί, δεν είναι τόσο ότι το κόμμα της Άγκελας Μέρκελ υπέστη πτώση των προηγούμενων εκλογικών της ποσοστών κατά 8%, δεν είναι τόσο ο συνεχιζόμενος καταποντισμός των Σοσιαλιστών (-5%), δεν είναι τόσο ότι η αριστερά και οι “πράσινοι” ανέβηκαν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μόνο, είναι το γεγονός της μεγάλης ανόδου της ακροδεξιάς που από το προηγούμενο ποσοστό της (4,7%) έφθασε στο εξωπραγματικό 12,6%! Έτσι, ο ίδιος λαός που έφερε στην Εξουσία το κόμμα του Χίτλερ με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για τον Πλανήτη, επιλέγει σήμερα να ανδρώσει και πάλι το Ναζισμό στη Γερμανία!

Και για πρώτη φορά οι Ναζιστές, από το 1949 και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μπαίνουν στη γερμανική Βουλή με 90 Βουλευτές, καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση σε αυτήν!

Που το κόμμα AfD δεν έχει καμιά σχέση με άλλη ακροδεξιά, άλλης ευρωπαϊκής χώρας! Αυτή η ακροδεξιά είναι μετενσαρκωμένη ο Χίτλερ, η Γκεστάπο και τα SS! Δηλαδή, οι “δαίμονες” του παρελθόντος που επιστρέφουν! Γι΄ αυτό, αυτό το αποτέλεσμα από μόνο του προκαλεί ισχυρό ΣΟΚ για όλους τους ανυποψίαστους!

Όχι όμως για μας τους υποψιασμένους, που επί σειρά ετών γράφουμε πως ο νεοφιλελευθερισμός σκοτώνει τη Δημοκρατία και ανασταίνει την άκρα δεξιά, εν πολλοίς το Ναζισμό!

Τον οποίο νεοφιλελευθερισμό πρεσβεύουν όλα τα κοινοβουλευτικά μας κόμματα πλην “Χρυσής Αυγής” (τα κουσούρια της δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αναλύσουμε)!

Αυτός ο νεοφιλελευθερισμός είναι ο πρεσβευτής της ακραίας λαθρομετανάστευσης και της “εισαγωγής” του Ισλάμ στις Ευρωπαϊκές χώρες! Που χρησιμοποίησαν αυτόν τον αντιευρωπαϊκό προσανατολισμό οι Ναζιστές της Γερμανίας για να τριπλασιάσουν τα εκλογικά τους ποσοστά!

Ωστόσο, είναι αντίθετοι και με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Ευρωζώνη και το ευρώ! Ζητούν να μην συνεχιστεί ο εξισλαμισμός της Δύσης! Ζητούν την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων! Ζητούν να σταματήσει η χρηματοδότηση των μουσουλμανικών τεμενών και να απαγορευτεί να κυκλοφορούν οι μουσουλμάνες με μπούργκες στη Γερμανία!

Άραγε, έλαβαν αυτό το μήνυμα τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας;

Τα οποία θέλουν να κατασκευάσουν Τζαμιά στην Αθήνα; Τα οποία αποχριστιανοποιούν τον Έλληνα με τις αποφάσεις τους; Τα οποία κατασκευάζουν μουσουλμανικά χωριά στην ελληνική Επικράτεια;

Ας ανοίξουν τα μάτια τους όσο είναι ακόμα νωρίς και ας αλλάξουν πλεύση! Μην τα έχουν κλειστά, ωσάν τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και την νομενκλατούρα του κλαμπ της ΕΕ που παρά τα τρομοκρατικά – ισλαμικά – τζιχαντιστικά – εγκληματικά χτυπήματα που δέχονται οι λαοί τους, εκείνοι εξακολουθούν την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική τους!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact