ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκες για Παναιτωλικό και Ξάνθη – Βούλιαξε και άλλο η ΑΕΚ

Με νίκες του Παναιτωλικού, ο οποίος «βούλιαξε» και άλλο την ΑΕΚ, και της Ξάνθης που «βύθισε» τον Ηρακλή, αλλά και ισοπαλία ανάμεσα σε Βέροια και ΑΕΛ συνεχίστηκαν οι αγώνες για την 16η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Μαρκόφσκι, αλλά η «ένωση» γύρισε γρήγορα το παιχνίδι.

Αρχικά με τον Αλμέιδα (22’) και στη συνέχεια με τον Γαλανόπουλος (33’) η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη όμως ανέλαβε δουλειά ο Μάκος και με δύο γκολ στο 55’ και 82’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Συνεχίζει να προβληματίζει η «ένωση» που δεν έχει κερδίσει ακόμα το 2017! Πρόκειται για την πρώτη νίκη, μετά από 4 παιχνίδια για τον Παναιτωλικό.

Την δεύτερη διαδοχική νίκη της στη Super League πανηγύρισε η Ξάνθη, που επιβλήθηκε 3-1 του ουραγού Ηρακλή στα Πηγάδια. Τα τέρματα της ακριτικής ομάδας, η οποία απολαμβάνει τη… μοναξιά της δεύτερης θέσης στην κατάταξη με 31 βαθμούς, σημείωσαν οι Γιουνές (26΄ με πέναλτι, 71΄) και Τριάδης (61΄), ενώ ο «Γηραιός», ο οποίος έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς σε 14 αγώνες, είχε προηγηθεί με τον Πασά στο 10΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξάνθη τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 89΄, αφού ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Λουκίνα.

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας μεταξύ της ομάδας της Ημαθίας και της Λάρισας, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες οι οποίες παρέμειναν στα χαμηλά της βαθμολογίας και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λάρισα προηγήθηκε στο 45΄ με τον Ικάουνιεκς, ενώ η Βέροια ισοφάρισε στο 69΄ με το Σαρπόνγκ. Και οι δύο ομάδες έχουν από 15 αγώνες.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό βροχή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact