ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικόλαρος: «Απαράδεκτος και Επικίνδυνος ο Καλαϊτζίδης, Θα του κάνω μήνυση»

Μετά τον ‘Άρη και τον Αιγινιακό αντέδρασε και η Σπάρτη στα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο πρόεδρος της λακωνικής ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρος τόνισε στο Metropolis 95,5 ότι θα καταθέσει αγωγή και μήνυση, ενώ σημείωσε πως μόνο στο γήπεδο της Καλαμαριάς η ομάδα του έχει συναντήσει «φουσκωτούς».

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Δεν έχει τύχη να γνωριστώ με τον κύριο Νιώπα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Τον κύριο Καλαϊτζίδη πρέπει να τον μαζέψει κάποιος, έχει ξεφύγει πολύ η κατάστασή του. Είναι απαράδεκτο. Εγώ θα κινηθώ νομικά σαν ομάδα. Αν έχει κάτι για την ομάδα της Σπάρτης να το βγάλει στον αέρα. Εγώ μιλάω με ανοικτά χαρτιά».

Ο κύριος Καλαϊτζίδης λέει πως εσείς με τον κύριο Νιώπα στήνατε παιχνίδια…

«Πότε πρόλαβα να τα κάνω εγώ αυτά; Τον κύριο Νιώπα δεν τον ξέρω, ούτε και τις άλλες ομάδες που λέει. Είναι ένας προπονητής από ό,τι ξέρω και έχει πει διάφορα κατά καιρούς. Από ό,τι είδα έχει βάλει και ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου νομίζω. Δεν είχαμε ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα. Και πότε κατήγγειλε; Αν μας κέρδιζε θα μιλούσε;

Αυτά γίνονται όλα εκ του πονηρού. Δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα. Δεν γνωρίζω ποτέ τον κύριο Νιώπα. Ανοίξτε ό,τι θέλετε, δεν τον ξέρω. Και δεν ξέρω κάτι γι’ αυτά που αναφέρει. Για μένα είναι επικίνδυνος. Εγώ θα κινηθώ νομικά. Σήμερα θα πάω στην Αθήνα να συναντηθώ με τον δικηγόρο μου. Θα κάνω και αγωγή και μήνυση. Και προσωπικά και σαν ομάδα. Γιατί είναι απαράδεκτος για μένα.

Έχω πάει σε πολλά γήπεδα, γιατί είμαι παλιός ποδοσφαιριστής και παράγοντας. Δεν έχω συναντήσει ποτέ μου φουσκωτούς ή οτιδήποτε. Στο μόνο γήπεδο που έχουμε συναντήσει και δεν πήγα ήταν στο γήπεδο της Καλαμαριάς, σε κανένα άλλο γήπεδο. Είναι απαράδεκτος».

Ο Νιώπας παρενέβη και είπε:

«Ο χαρακτηρισμός απαράδεκτος δεν ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση όταν δημιουργείται εκφοβισμός στον αντίπαλο; Οι φουσκωτοί στα γήπεδα είναι κάτι νορμάλ;».

Ναι, αλλά δεν καταγγείλατε κάτι, ούτε εσείς…

«Αν θυμάστε καλά την επόμενη μέρα το κατήγγειλα. Δεχτήκαμε επίθεση από φουσκωτούς μέσα στο Αιγίνιο. Το θυμάστε; Προσπαθείτε να αμυνθείτε για την κατάθεση που έκανε ο κύριος Καλαϊτζίδης».

Ο Νικόλαρος συνέχισε:

«Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Και είναι πολλά άλλα που θα πούμε στο συμβούλιο και πρέπει να βγουν στον αέρα. Εμείς πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στη Football League και κάποιοι άλλοι όχι. Το όνομα Σπάρτη για να το αναφέρει κανείς θα πρέπει πρώτα να πλένει το στόμα του, σαν πόλη, γιατί την λερώνει. Είναι απαράδεκτος».

Τι οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν με τη Football League;

«Θα ζητήσω σήμερα κιόλας να μου δώσουν αναλυτικά ποιες ομάδες πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, είτε είναι ασφαλιστικές, είτε λογιστικές. Να μου πουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει. Γιατί από όσα ξέρω δεν έχουν πληρώσει. Να βγει ο κύριος Καλαϊτζίδης να συνομιλήσουμε, να δω αν με ξέρει. Εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας καλέσει».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact