ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο σπαραγμός της μάνας στα εννιάμερα του Παντελή. Παλικάρι μου…

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε… Παλικάρι μου…» φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής της η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μετά το τρισάγιο που έγινε την Παρασκευή στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, καθώς συμπληρώθηκαν εννέα μέρες από το τραγικό πρωινό της περασμένης Πέμπτης, όταν ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Αθηνά Παντελίδη, όρθια μπροστά στο γεμάτο από χρωματιστά λουλούδια μνήμα και με φόντο τη φωτογραφία του γιου της, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Ηταν ένα «ευχαριστώ» από την καρδιά της. Ξέρει καλά ως μάνα ότι, αν το παιδί της ήταν ακόμη ζωντανό, θα ευχαριστούσε όλο αυτό τον κόσμο που τον λάτρεψε.

Αυτό, άλλωστε, έκανε και ο γιος της κάθε βράδυ από την πίστα. Ηταν ευγνώμων στο κοινό του και το «ευχαριστώ» ήταν πάντα η τελευταία λέξη του όταν έκλεινε το πρόγραμμα. Το τρισάγιο είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, ωστόσο ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αιτία ήταν η αδιαθεσία του Σταύρου Παντελίδη, του πατέρα του τραγουδιστή, που τελικά δεν έδωσε το «παρών» στο νεκροταφείο, όπως και ο 14χρονος γιος του. Ο ιερέας που το τέλεσε αναφέρθηκε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια στον τραγουδιστή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βοηθούσε τους πάντες, γι’ αυτό τον αποκαλούσαν «Παντ-ελεήμων».

Η χαροκαμένη μητέρα έφτασε υποβασταζόμενη από τον μεσαίο γιο της Τριαντάφυλλο.

Περισσότερα από 60 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και η πρώην σύντροφος του 33χρονου ερμηνευτή Μαρία Γεωργακάκη, βρέθηκαν κοντά της. Τη θλίψη και τα βουβά δάκρυα διέκοψε το κλάμα ενός μωρού.

Ολοι γύρισαν το βλέμμα προς τους νεαρούς γονείς του φίλου του καλλιτέχνη. Το γοερό κλάμα του έμοιαζε με ένα αισιόδοξο «μήνυμα», της νέας ζωής μπροστά σε μια άλλη που «έφυγε» πολύ νωρίς.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν μπομπονιέρες και κόλλυβα, ενώ καφές προσφέρθηκε στο μαγαζί του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, ο οποίος διατηρεί καφέ-μπαρ στη Νέα Ιωνία, δίπλα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του πατέρα του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact