ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι προβλέψεις του Nicola Tesla για το μέλλον, είναι εξαιρετικά ακριβείς!

Ο Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος στον οποίον οφείλουμε την ενεργειακή απελευθέρωση και τις ασύρματες επικοινωνίες, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες του 20ου αιώνα. Όντας χαρισματικός μαθητής, οι δάσκαλοί του τον κατηγόρησαν ότι αντέγραφε επειδή έλυνε τα προβλήματα πολύ γρήγορα….

Το 1926, το περιοδικό Collier δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον γνωστό εφευρέτη Nicola Tesla, του οποίου το περιεχόμενο συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Σήμερα, αυτή η συζήτηση δεν χάνει το ενδιαφέρον της.

Μερικές προβλέψεις του που βγήκαν πραγματικές…

Θα δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση με βάση το φύλο, όπου οι γυναίκες θα έχουν κυρίαρχο ρόλο.”

“Τα αεροπλάνα θα πετάξουν στον ουρανό χωρίς ανθρώπους-πιλότους. Μεγάλες ποσότητες ενέργειας θα μεταφερθούν μακριά χωρίς καλώδια. “

«Οι σεισμοί θα συμβούν συχνότερα. Οι πιο ισχυροί θα γίνουν στο εγγύς μέλλον. “

“Τα σύνορα θα εξαφανιστούν. Όλοι οι σιδηρόδρομοι θα είναι ηλεκτρισμένοι και οι ατμομηχανές θα εμφανίζονται σε μουσεία ».

“Θα εμφανιστούν αεροσκάφη που θα είναι ελεύθερα από όλους τους περιορισμούς των σύγχρονων αεροπλάνων και αερόπλοιων. Μέσω αυτών θα φτάσουμε στη Νέα Υόρκη από την Ευρώπη μέσα σε λίγες ώρες.

“Τα διεθνή σύνορα θα καταστραφούν σε μεγάλο βαθμό. θα αρχίσουν να ενοποιούν και να εναρμονίζουν διαφορετικές φυλές. Οι ασύρματες τεχνολογίες θα εναρμονίσουν τα συμφέροντα των λαών των διαφόρων χωρών ».

«Πενήντα χρόνια αργότερα ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που βλέπουμε σήμερα, καθώς ο σύγχρονος κόσμος διαφέρει από τον κόσμο πριν από μισό αιώνα», έλεγε!

Ο Nicola Tesla ήταν 68 ετών. Κάθισε σιωπηλά στο γραφείο του, μελετώντας τον κόσμο που είχε αλλάξει με τα χέρια του. Ήταν ψηλός, λεπτός, φορούσε μαύρα ρούχα και παρακολουθούσε τον κόσμο με τα ήσυχα και σοφά μάτια του.

Είχε την ευκαιρία να ζήσει στην πολυτέλεια, αλλά έζησε μια μέτρια ζωή και ακολούθησε μια ειδική διατροφή. Εκτός από το νερό και το γάλα, δεν έπινε τίποτα, δεν κάπνισε τσιγάρα σε νεαρή ηλικία.

Ήταν μηχανικός, εφευρέτης και φιλόσοφος. Αφιερωμένος στην επιστήμη, ταυτόχρονα δεν ξεχάσε τις πνευματικές ιδιαιτερότητες της ανθρώπινης ζωής.

Είχε εμμονή με τον αριθμό 3 και έμενε μόνιμα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και υπέφερε από οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις. Έπασχε από μικροβιοφοβία, αρρωστοφοβία, σκοτοφιλία και είχε εμμονή με τον αριθμό 3. Μοναχικός και ψυχικά ασθενής, ζει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ξενοδοχεία.

Ζητά πάντα δωμάτιο με αριθμό που διαιρείται διά του 3 και προτού μπει σε ένα κτίριο, κάνει τον γύρο του τετραγώνου 3 φορές. Αποφεύγει τις χειραψίες και ακολουθεί αυστηρή τελετουργία στο φαγητό του. Τον σερβίρουν πάντα στο ίδιο τραπέζι, τρώει πάντα μόνος με αποστειρωμένα σερβίτσια και χρησιμοποιεί 18 καθαρές πετσέτες κάθε φορά για να πιάνει κάθε πιάτο ή αντικείμενο.

Έπασχε από σφαιροφοβία -δεν άντεχε στη θέα σφαιρικών αντικειμένων και γυναικείων κοσμημάτων, ιδιαίτερα των μαργαριταριών, ενώ μπορούσε να λιποθυμήσει αν έβλεπε στο πιάτο του ένα ολόκληρο ροδάκινο….

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact