ΖΩΔΙΑ

Οι Συμπεριφορές Των Ζωδίων, Που Απομακρύνουν Τους Άλλους. Ποιά Είναι Τα Βασικά Ελαττώματά Σου;

Οι “τοξικές” συμπεριφορές των ζωδίων

Όλοι έχουμε τα μικρά και μεγάλα «στραβά» μας. Μερικά όμως είναι τόσο σοβαρά, που καταστρέφουν τις σχέσεις μας κι ας μην θέλουμε να το δούμε. Για το κάθε ζώδιο λοιπόν, να ποιες είναι οι τοξικές συμπεριφορές, που καλά θα κάνει να αντιμετωπίσει, ώστε να βελτιώσει τη συνύπαρξή του με τους ανθρώπους, σε όλα τα επίπεδα.

ΚΡΙΟΣ

Η ευθιξία του Κριού κάνει συχνά δύσκολες τις σχέσεις σου. Τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Θεωρείς ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από σένα. Όμως εκείνο που πρέπει να καταλάβεις είναι πως ό,τι σου λένε ή σου κάνουν οι άλλοι, έχει σχέση κυρίως με τους ίδιους.

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων απέναντί σου συνδέονται με τις δικές τους απόψεις, προοπτικές, εμπειρίες, απωθημένα. Είτε οι άλλοι σε βρίσκουν καταπληκτικό είτε σε απορρίπτουν, και πάλι έχει να κάνει κυρίως με τους ίδιους. Δεν πρέπει βέβαια να φτάσεις και στο άλλο άκρο, να τους αγνοείς εντελώς, όμως είναι πολύ πιο υγιές και παραγωγικό να μην… τσιμπάς και παρεξηγείσαι με το παραμικρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους ζηλιάρηδες του ζωδιακού και όχι μόνο στα ερωτικά σου. Μονίμως συγκρίνεις τι καλό έχει ο άλλος, με τα αντίστοιχα δικά σου. Δεν πρέπει όμως να αφήνεις τη ζήλια να σαμποτάρει τον καλύτερο εαυτό σου. Ακόμα κι αν την κρύβεις, προδίδεται και γίνεται πολύ ενοχλητική.

Σταμάτα να σταθμίζεις το δικό σου ταξίδι στη ζωή με εκείνα που κατέχουν ή καταφέρνουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει τον δρόμο του και δεν γίνεται εδώ κανένας διαγωνισμός. Το μόνο πρόσωπο που έχεις να ανταγωνιστείς είναι ο εαυτός σου, στη βάση του να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Να αναμετράς το πόσο έχεις προχωρήσει και αυτό αρκεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι ο χαρακτηριστικός «ζαβολιάρης» του ζωδιακού και σου αρέσει να εξαπατάς τον άλλο, απλώς επειδή… μπορείς. Για πλάκα. Η απάτη όμως είναι μια επιλογή, όχι ένα λάθος και γι’ αυτό δεν χωρούν δικαιολογίες. Δεν είναι σωστό να θεωρείς τον άλλο κουτό, αν καταφέρεις να τον κοροϊδέψεις. Απλώς σε εμπιστεύτηκε, και μάλιστα περισσότερο απ’ όσο άξιζες, όπως εσύ φρόντισες να αποδείξεις.

Ας είσαι λοιπόν καλύτερος από αυτό. Μην κάνεις άτιμα πράγματα, μόνο και μόνο γιατί σου δίνεται η δυνατότητα. Να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Η ακεραιότητα είναι η βάση της πραγματικής επιτυχίας, και στη ζωή σου και ειδικότερα στις σχέσεις σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact