ΕΛΛΑΔΑ

Παραλήρημα χυδαιότητας απο δικαστικό επιμελητή: Πανηγυρίζει την κατάσχεση μαγαζιού στην Κρήτη

Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες-συνεργάτες των δανειστών και των νενέκων που μας κυβερνάνε αισθάνονται τόσο ισχυροί που βγαίνουν και σε βίντεο μετά από κατάσχεση για να πανηγυρίσουν που έδωσαν ένα μαγαζί σε αμερικανικό fund.

Ο εν λόγω κύριο είναι δικαστικός επιμελητής, στην εταιρία ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ιδιοκτήτης μάλλον και στο βίντεο που θα δείτε ευχαριστεί όσους Ρεθυμνιώτες δεν συμπαραστάθηκαν στον μαγαζάτορα, την αστυνομία που βοήθησε στην κατάσχεση.

Μάλιστα μιλά για ανομία από μεριάς του ιδιοκτήτη του καταστήματος, περιγράφοντας την μη δυνατότητα πληρωμής εισφορών στον ΟΑΕΕ, που τόσες χιλιάδες κόσμο μαστίζει. Χαρακτηρίζει άπλυτους και βρωμιάρηδες, ξεδοντιάρηδες όσους αντιστάθηκαν.

Κι όλα αυτά στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην Ελλάδα του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας με το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Τα εγκλήματα κατά της χώρας και του λαού έχουν ονοματεπώνυμο!!!

Το χρονικό της υπόθεσης:

Πριν απο λίγες μέρες στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου επικράτησε τεράστια ένταση όταν κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό καταστήματος από αμερικανικό fund.
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ ο δικαστικός επιμελητής προστατεύθηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου το εμπόρευμα να πάει στο συγκεκριμένο fund.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγόπουλος απευθυνόμενος στους Κρητικούς αναφέρει:

Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει και να ξέρει ότι δε θα προβάλω καμία αντίσταση.

Να έρθει πλυμένος, χτενισμένος, να με αντιμετωπίσει.

Αλλά από έναν άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη από αυτό το πλήθος δεν θα ανεχτώ ούτε κουβέντα.

Ο κ. Παναγόπουλος χαρακτηρίζει «απόστημα» τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου ενώ προειδοποιεί πως θα έρθει ξανά στην Κρήτη σε περίπτωση ανομίας.

Παρατίθεται το επίμαχο βίντεο του Γιάννη Παναγόπουλου το οποίο μάλιστα ο ίδιος, προφανώς σε ένα παραλήρημα χυδαιότητας αλλά και μεγαλομανίας, χαρακτήρισε ως… «ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ» κάτι που άλλωστε «δικαιώνεται» τόσο από το περιεχόμενο όσο και από το ύφος του, κατά τα άλλα, «Δημόσιου Λειτουργού»:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact