ΚΟΣΜΟΣ

Παρατράγουδα με δύο Άγγλους οπαδούς στο Βόλγκογκραντ

Ο ένας τραυματίστηκε σπάζοντας τζάμι τρένου και ο άλλος πήγε να αρπάξει όπλο αστυνομικού

Με επεισόδια συνοδεύτηκε το pre game της Αγγλίας με την Τυνησία, πριν τη σέντρα του αποψινού αγώνα στο Βόλγκογκραντ, για τον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η βρετανική πρεσβεία στη Μόσχα ανέφερε σήμερα πως ένας πολίτης της συνελήφθη, έπειτα από περιστατικό σε τρένο, με το οποίο ταξίδευε στην πόλη που διεξάγεται το αποψινό ματς, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Πηγή με γνώση του θέματος είχε δηλώσει νωρίτερα στο πρακτορείο Reuters πως δύο Βρετανοί απομακρύνθηκαν από το τρένο. Ο πρώτος φιλονίκησε με έναν αστυνομικό πάνω στο μεταφορικό μέσο και συνελήφθη, δήλωσε η πηγή. Ο δεύτερος τραυματίστηκε στο χέρι και βγήκε από το νοσοκομείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η τοπική αστυνομική υπηρεσία αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για σχολιασμό, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ρωσικές Αρχές έχουν δεσμευθεί να διεξαγάγουν με ασφάλεια το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο πραγματοποιείται σε 11 πόλεις μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ρωσικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που φέρεται να είναι διαρροή εσωτερικής έρευνας της διαχειρίστριας εταιρίας των σιδηροδρόμων για το περιστατικό, ο φίλαθλος που τραυματίστηκε έσπασε ένα παράθυρο πάνω στο τρένο και φέρει τραύματα στο χέρι.

Στην ανάρτηση αναφέρεται πως ο άλλος φίλαθλος άρπαξε το περίστροφο ενός αστυνομικού που βρισκόταν πάνω στο τρένο, το περίστροφο αφαιρέθηκε από τον φίλαθλο, και συνελήφθη.

Η πηγή με γνώση του θέματος επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα του περιστατικού που περιγράφεται στην ανάρτηση αλλά δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες.

Αστυνομικός υπηρεσίας στην τοποθεσία όπου σταμάτησε το τρένο καθ΄οδόν προς το Βόλγκογκρνατ, είπε πως άκουσε πως υπήρξε ένα τέτοιο περιστατικό αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Πάντως, ο ακριβής χρόνος που συνέβησαν τα δύο περιστατικά, δεν έγινε γνωστός.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact