ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι και ρεκόρ η Παρί με το 7-1 επί της Σέλτικ

Ο Ντεμπελέ τράβηξε το μονοκόμματο στο 2′, η μπάλα χτύπησε σε σώματα και έγραψε το 0-1. Τι ήθελε όμως και το έβαλε η Σέλτικ; Θα γνώριζε την οργή των Παριζιάνων, που φέτος δεν σταματούν πουθενά.

Ενδεικτικό του επιθετικού «δαιμονισμού» τους είναι ότι ενώ νικούσαν ήδη 4-1 στο 75′, έβαλαν ακόμα τρία σε πέντε λεπτά και σταμάτησαν το κοντέρ στο 7-1. Αυτό σημαίνει ότι έκανα ρεκόρ. Ξεπέρασαν τα 21 γκολ της Ντόρτμουντ και μετρούν ήδη 24 σε φάση ομίλων, έχοντας ακόμα ένα ματς να παίξουν, εκείνο με την Μπάγερν στο Μόναχο που θα κρίνει την 1η θέση.

Για την Ατλέτικο η νίκη αποτελούσε μονόδρομο ώστε να παραμείνει ζωντανή ενώ για τους Τζαλορόσι ακόμη και η ήττα δεν θα ήταν καταδικαστική, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κάραμπαχ. Το κίνητρο, επομένως, έκανε την διαφορά στο Wanda Metropolitano, όπου το πρώτο 45λεπτο πέρασε χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Μοιρασμένο ματς, μία καλή φάση για τους Ιταλούς με τον Ζέρσον, ένα γκολ του Φερνάντες που ακυρώθηκε (για χέρι) για τους Ισπανούς και αυτό ήταν όλο κι όλο.

Η Μπάγερν έφυγε με νίκη 2-1 από τις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ χάρη στις αποκρούσεις του Ούλραϊχ και στα γκολ των Λεβαντόφσκι, Τολισό, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση, αν ανατρέψει το 3-0 από την Παρί στο φινάλε του ομίλου στο Μόναχο.

Στο 89′ οι Ελβετοί πήραν κορυφαία νίκη 1-0 επί των Κόκκινων Διαβόλων που παρέμειναν στην κορυφή, και μόνο με… θαύμα δεν θα πάρουν την 1η θέση και την πρόκριση. Ολα έδειχναν ισοπαλία χωρίς γκολ. Βασιλεία (Λανγκ) και Γιουνάιτεντ (Φελαϊνί) ήταν ισόπαλες και στα δοκάρια, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γενικά πολλές φάσεις, με πιο κλασική τη διπλή χαμένη ευκαιρία στο ξεκίνημα των Λουκάκου Φελαϊνί. Ωστόσο, στο 89′ ο Λανγκ βρέθηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε το 1-0.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact