ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέταξε στα αστέρια ο Παοκ

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τη δουλειά. Αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό 1-1 στην Τούμπα, στον… τελικό των πλέι οφ, κράτησε την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία και θα δοκιμάσει την τύχη του στα προκριματικά των μη πρωταθλητών στο Champions League.

Προφανώς και ο Παναθηναϊκός δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε, όχι σε όλο το διάστημα του ματς αλλά στο μεγαλύτερο. Προφανώς και δεν έπρεπε να φτάσει να παίζει την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στόχος θα έπρεπε να είναι μόνο η κορυφή, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο στόχος ήταν η πρώτη θέση στα play off, αλλά η ομάδα του Στραματσόνι δεν κατάφερε ούτε αυτό φέτος.

Ο προβληματισμός στους «πράσινους» είναι δεδομένος μετά το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει κι έντονη δυσαρέσκεια και βαθιά σκέψη για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα για ακόμα μια φορά από διαιτητή σε κρίσιμη αναμέτρηση. Ο Αρετόπουλος ήταν το καλύτερο… εργαλείο για αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μην πάρει τη νίκη. Με όσα έκανε ο Τρικαλινός ρέφερι για ακόμα μια φορά στην Τούμπα, λιώνει και την… καραμέλα του μόνιμα αδικημένου ΠΑΟΚ, δικαιώνοντας απόλυτα τους «πράσινους» για τις διαμαρτυρίες τους πριν το παιχνίδι.

Ο Αρετόπουλος και ο βοηθός Μαγιάννης έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν τους «πράσινους», με συνεχή σφυρίγματα, ανύπαρκτα οφσάιντ, ανύπαρκτα φάουλ και μη καταλογισμό προφανών φάουλ και κίτρινων καρτών υπέρ του «τριφυλλιού». Κάπως έτσι, στην… παρωδία της Τούμπας ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1, με τα γκολ των Ροντρίγκες και Λουντ να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Συνεπώς, για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007-2008 και για έξι ακόμα στις οποίες συμμετείχε στα play off, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος. Έτσι, θα μπει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της επόμενης περιόδου από τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «πράσινοι» θα κληθούν να αρχίσουν τα ευρωπαϊκά τους ματς από τις 28 Ιουλίου, για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα play off τα οποία θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact