ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα ελαττώματα του κάθε ζωδίου;

Στο σημερινό επεισόδιο ‘ζώδια και συμπεριφορά’ θα αναλύσουμε όλα εκείνα τα ελαττώματα που έχει το κάθε ζώδιο του κύκλου, που μας κάνουν να θέλουμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο όταν τα συναντάμε στη ζωή μας. Θα ακουστούν αλήθειες. Εγώ προειδοποίησα.

Και ναι, μπορεί τα ζώδια να μην είναι 100% αντιπροσωπευτικά και ο κάθε άνθρωπος να είναι διαφορετικός μπλα, μπλα, μπλα αλλά σε προκαλώ να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο και να ΜΗΝ ταυτιστείς ούτε στο 10%.

Έτοιμη;

Κριός: Μιλάς άσχημα
Αγαπητέ Κριέ, και άλλοι έχουν προβλήματα αλλά δεν ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε τούβλα στους άλλους χωρίς να σκέφτονται το πόσο θα πληγωθούν. Είσαι ενήλικη πια (ακόμα και αν θεωρητικά είσαι το μωρό ανάμεσα στα υπόλοιπα ζώδια) για αυτό και πρέπει να προσέχεις ΤΙ λες και ΠΩΣ το λες, γίνε πιο διπλωμάτης γιατί πολλές φορές χάνεις το δίκιο σου εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς.

Ταύρος: Είσαι μαλθακή
Είσαι από τα πιο δυνατά ζώδια και αντέχεις στην πίεση, ωστόσο δεν γίνεται να σου συμπεριφέρονται άσχημα και εσύ να μην αντιδράς καθόλου! Αν χρειάζεσαι μια- δυο μέρες ώστε να ηρεμήσεις και να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση, οκ, αλλά το να αποφεύγεις το πρόβλημα δεν είναι λύση.

Δίδυμος: Αντιδράς έντονα
Αχ, δίδυμοι *φτύνει τον κόρφο της*, είστε το κέντρο της παρέας και όταν έχετε όρεξη μπορείτε να κάνετε τους άλλους να περάσουν φανταστικά αλλά όταν σας πιάσει η αναποδιά δεν σας αντέχουμε. Αντιδράτε γενικότερα έντονα σε ό,τι σας συμβαίνει, είτε είναι καλό είτε κακό και συχνά δραματοποιείτε τις καταστάσεις για να σας προσέξουν. Χαλαρώστε.

Καρκίνος: Η μητέρα σου
Ναι, αυτή είναι η αδυναμία σου. Η μητέρα σου. Οι Καρκίνοι είτε έχουν την πιο φανταστική σχέση με την μαμά τους ή την χειρότερη. Σε κάθε περίπτωση νιώθεις άσχημα όταν δεν εγκρίνει κάτι ή όταν σχολιάζει αρνητικά κάποια πράγματα που έχεις κάνει, αλλά είσαι μεγάλο κορίτσι πια δεν χρειάζεται να τα λες ΟΛΑ στην μαμά σου.

Λέων: Κολακεία
Σόρι που στο χαλάω, αλλά είσαι ψώνιο. Τελεία και παύλα. Θέλεις όλοι να σε θαυμάζουν και να σου λένε Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α πόσο ωραία είναι τα μαλλιά σου, πόσο πετυχημένη είσαι στη δουλειά σου και ότι κάνεις τα πάντα τέλεια και μόνο εσυ, ΕΣΥ,ΕΣΥ… Enough. Δεν είσαι μόνο εσύ στον κόσμο.

Παρθένος: Εμμονή με την τάξη
Θέλεις όλα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο γιατί μόνο εσύ τα κάνεις σωστά, εσύ τα ξέρεις όλα και όλοι οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι. Ερμ.. όχι. Δεν τα κάνεις όλα σωστά και προφανώς δεν είσαι πάντα σωστή, για αυτό χαλάρωσε και σταμάτα την γκρίνια.

Ζυγός: Αναποφάσιστη
Όλες μπορούμε να περάσουμε μια ώρα μπροστά στην ντουλάπα ψάχνοντας το σωστό outfit, καμία όμως δεν μπορεί να περάσει ατέλειωτες ώρες ζυγίζοντας (100 φορές) τα θετικά ή τα αρνητικά της φούστας- τοπ που διάλεξες για το ραντεβού. Γενικότερα προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για πράγματα που δεν αξίζουν την προσοχή σου και μην σπαταλάς την ενέργειά σου τζάμπα. Κρίμα είναι.

Σκορπιός: Δεν δέχεσαι το ΟΧΙ
Δεν μπορείς να δεχτείς την ήττα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και είσαι ικανή να κάνεις τα πάντα για να πάρεις την απάντηση/ αποτέλεσμα που θέλεις εσύ. Καλή η επιμονή, δεν λέω, αλλά μερικές φορές δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει. Συμβουλή προς τους άλλους: Μην τολμήσετε να την κερδίσετε σε κάποιο επιτραπέζιο, δεν θα έχει καλή κατάληξη αυτό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact