ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια είναι τα πιο άπιστα;

Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και δίκαιοι η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι «όλα, εν δυνάμει!». Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ζώδιο που να είναι περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να απατήσει.

Κάποια ζώδια ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ‘χουν μέσα τους, άλλα γίνονται άπιστα στην πορεία. Μερικά ψάχνουν την έξαψη ή τον ενθουσιασμό ή θέλουν να πειραματιστούν και να βιώσουν αυτό που δεν έχουν.

Μερικά είναι απλά δυσαρεστημένα με αυτά που έχουν, αισθάνονται μοναξιά και είναι παραμελημένα.

Πολλά απατούν γιατί έχουν θέματα αυτοεκτίμησης ή αυτοεπιβεβαίωσης και αναζητούν το πρόσωπο που θα τα κάνει να αισθάνονται μοναδικά. Και, βέβαια μερικά είναι απλά μόνιμα ανικανοποίητα και… ερεθισμένα!

Ας δούμε λοιπόν γιατί τα ζώδια εκδηλώνουν αυτήν την τάση!

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί εντάσσονται στην κατηγορία του ενθουσιασμού. Έχουν έντονο εγωισμό, χρειάζονται την προσοχή και ως εκ τούτου κινούνται με βάση την αυτοεκτίμηση. Φλερτάρουν αρκετά είτε γιατί εξάρονται συναισθηματικά ή μόνο για να δουν κατά πόσο μπορούν να κερδίσουν την αποδοχή. Παρά το γεγονός ότι ένα φλογερό ζώδιο, πολλοί Κριοί δεν υποκύπτουν στα απαγορευμένα. Σκέφτονται την απιστία πολύ συχνά αλλά μόνο αν ο σύντροφός τους είναι άπιστος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι γνωστός για την πίστη, αλλά όπως κι ο Κριός, μπορεί να απατήσει εάν ο σύντροφος είναι άπιστος ή έχει την υποψία ότι είναι. Αν ο Ταύρος νιώσει ότι παίρνει λίγη αγάπη, συγκίνηση και προσοχή είναι πολύ πιθανό να απιστήσει. Έτσι ικανοποιεί το αίσθημα της μοναξιάς και της εγκατάλειψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στους Διδύμους δεν είναι το κίνητρο η λαγνεία γιατί η νοητική απάτη ή η οικειότητα της επικοινωνίας μετρούν περισσότερο από το σεξ. Και ο ενθουσιασμός είναι σημαντικός παράγοντας για αυτό το αιώνια ανήσυχο ζώδιο. Επίσης, όταν ο Δίδυμος αισθάνεται παραμελημένος ψάχνει ένα άτομο για να μιλάει ή να έχει κοινά ενδιαφέροντα μαζί του για να απασχοληθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι επίσης άλλο ένα πιστό ζώδιο σε γενικές γραμμές. Επιρρεπής επίσης στο να κουβαλάει ενοχές, οπότε ο κίνδυνος να απατήσει δεν είναι υψηλός. Αν εμπλακεί σε κάτι παράνομο, θα είναι για καθαρά σεξουαλικούς λόγους. Τα παιδιά της Σελήνης έχουν θέματα αυτοεκτίμησης και συχνά αισθάνονται διάφορα κενά που προσπαθούν να γεμίσουν.

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια όπως επίσης έχει ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής. Μερικοί Λέοντες είναι από φυσικού τους «ξαναμμένοι» και νομίζοντας ότι είναι οι μεγαλύτεροι εραστές του κόσμου, βάζουν στόχο να το αποδείξουν. Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ευάλωτος όταν περνά κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να γοητεύσει άτομα τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερα από τον ίδιο επειδή κι αυτός θέλει να αισθάνεται νέος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δυνητικά είναι από τα ζώδια που απατούν αλλά δεν είναι τόσο σωματικά όσο διανοητικά τα κίνητρα. Περιττό να πούμε ότι συχνά είναι κι αυτός επιρρεπής σε ενοχικά σύνδρομα. Το κίνητρο για να απιστήσει θα μπορούσε να είναι ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα για να κάνει μια σχέση να λειτουργήσει αλλά τελικά δεν κατάφερε τίποτα και απογοητεύτηκε.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός θέλει να ευχαριστεί και να ευχαριστιέται. Τα άτομα του ζωδίου έχουν ισχυρές αρχές και παίρνουν τη δέσμευση στα σοβαρά, έτσι δεν είναι στην κορυφή της λίστα των απίστων. Αλλά επίσης βρίσκει αρκετά δύσκολο να πει «όχι» και είναι επικίνδυνος να παρασυρθεί από ένα επίμονο φλερτ. Χρειάζεται την αγάπη και την προσοχή. Μπορεί να φαντασιωθεί την ιδέα της μεγάλης αγάπης, οπότε το να απατήσει δε θα γίνει με ελαφριά καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παθιασμένος, μυστηριώδης Σκορπιός επειδή έχει έντονο σεξαπίλ συχνά κατηγορείται γι’ αυτό το θέμα, είτε είναι πιστός είτε όχι. Εμπίπτει στην κατηγορία της έξαψης και του ενθουσιασμού αλλά του αρέσει και η ίντριγκα των παράνομων σχέσεων. Έχει έντονες σεξουαλικές ορέξεις γι’ αυτό και είναι δύσκολο να κρατηθεί υπό έλεγχο. Επίσης, θα απατήσει για να εκδικηθεί τον σύντροφό του.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact