ΖΩΔΙΑ

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις στο κάθε ζώδιο;

Ο κάθε ένας από εμάς έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τον κάνει ακαταμάχητο. Κάπως έτσι είναι όμως και τα ζώδια. Και επειδή σίγουρα όλοι μας την έχουμε πάθει με τα μελαγχολικά μάτια ενός Ιχθύ, ή με την απόλυτη χαλαρότητα ενός Τοξότη, κάναμε μια λίστα με το πρώτο και πιο έντονο χαρακτηριστικό που θα προσέξεις στο κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ Ο Κριός έχει την μοναδική ικανότητα να βρεθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, και να καταφέρει να είναι χαλαρός. Να φαίνεται ότι ταιριάζει. Και, προφανώς, κερδίζει πολλούς πόντους από αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που θα καταφέρει να κάνει τον συνομιλητή του να νιώσει άνετα τόσο γρήγορα. Οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί στο να διαβάζουν ανθρώπους και να καταλαβαίνουν τι θέλουν να ακούσουν—κι αυτός είναι ένας λόγος που θες αμέσως να κολλήσεις πάνω τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η συζήτηση με κάθε άλλο ζώδιο μπορεί να κυλήσει όμορφα, ή άσχημα, ή αμήχανα—μπορεί να πάρει οποιαδήποτε τροπή θα μπορούσε να πάρει μια συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να σου κάνει πιο μοναδικές και ιδιαίτερες ερωτήσεις από έναν Δίδυμο. Θα νιώσεις αμέσως ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για ‘σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Παρατηρητικός όσο κανένας άλλος, ο Καρκίνος μπορεί να σου κάνει το πιο ξεχωριστό κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει ποτέ. Για όλη την ντροπαλή τους στάση, οι Καρκίνοι μπορούν να γίνουν πολύ άμεσοι μερικές φορές, με τον πιο παράξενο και γοητευτικό τρόπο.

ΛΕΩΝ Θα περίμενε κανείς ότι θα το λέγαμε αυτό για τον Τοξότη, αλλά όχι. Οι Λέοντες έχουν τα σκήπτρα του πιο… YOLO ζωδίου στις νέες γνωριμίες τους, καθώς δεν θα σπαταλήσουν καθόλου χρόνο με χαζοκουβεντούλα και λόγια για τον καιρό. Θα πέσουν αμέσως στα βαθιά, και πώς να μην τους αγαπήσεις γι’ αυτό;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι Παρθένοι, όταν θέλουν να σου δώσουν προσοχή, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις πως είσαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο. Και, εντάξει, όλοι το έχουμε ανάγκη μερικές φορές αυτό.

ΖΥΓΟΣ Δεν πρόκειται ποτέ να δεις “σφιγμένο” Ζυγό. Πάντα θα είναι χαλαρός, πάντα θα είναι κουλ, και πάντα θα σε τραβήξει πάνω του σαν μαγνήτης. Γενικά έχει την δύναμη να τραβάει τους ανθρώπους πάνω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Οι Σκορπιοί, παρά το γεγονός ότι είναι κλειστοί άνθρωποι σε γενικές γραμμές, μπορούν να κάνουν πολύ εύκολα καινούριες γνωριμίες, χωρίς προσπάθεια. Τους είναι πολύ εύκολο να μιλήσουν με κόσμο, έστω κι αν είναι για πράγματα απλά ή λίγο επιφανειακά.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact