ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πωλείται Nikon D7200 + 35 f1.8G & Metz 58 AF-1

Η μηχανή των μηχανών…Nikon D7200

ISO έως 25,600 για φωτεινές φωτογραφίες στο σκοτάδι και εξειδικευμένο menu για να τραβάς κινηματογραφικά video.

DSLR  Ανάλυση: 24.2 MP, Αισθητήρας: CMOS, Οθόνη: 3.2″, Ανάλυση Photo: 6000 x 4000 pixels , Κατασκευαστής: Nikon
Η D7200 είναι η τέλεια φωτογραφική μηχανή. Η κορυφαία αυτόματη εστίαση που κληρονόμησε από τις θρυλικές επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Nikon εξασφαλίζει ακριβή λήψη θεμάτων έως -3 EV. Το ειδικό μενού για τις ρυθμίσεις video και οι προηγμένες επιλογές για το χειρισμό του ήχου προσφέρουν στους εικονολήπτες μεγαλύτερη ευελιξία. Οι λειτουργίες για φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail) και για ομαλά video time-lapse διευρύνουν τις δημιουργικές επιλογές, ενώ οι φακοί NIKKOR αποτυπώνουν την κάθε λεπτομέρεια. Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC διευκολύνει τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ AF

Το κορυφαίο στην κατηγορία του σύστημα AF της D7200 κλειδώνει στο στόχο με απίστευτη ακρίβεια. Με ευαισθησία έως -3 EV, απολαμβάνετε τέλεια εικόνα του θέματος ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες.

ΆΡΙΣΤΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΌ ΦΩΤΙΣΜΌ

Τραβήξτε φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε υψηλά ISO. Πραγματοποιήστε δεξιοτεχνικές λήψεις αξιοποιώντας τις υπάρχουσες συνθήκες φωτισμού με το τυπικό εύρος ISO 100–25600.

ΓΡΉΓΟΡΗ ΣΥΝΕΧΉΣ ΛΉΨΗ

Τραβήξτε έως 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε φορμά DX και έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε κροπάρισμα 1,3x. Η μεγάλη εσωτερική μνήμη της φωτογραφικής μηχανής σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε έως 27 εικόνες RAW 12 bit και έως 100 εικόνες JPEG υψηλής ποιότητας σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας².

Πλούσιες λεπτομέρειες 24,2 megapixel: η ποιότητα εικόνας αλλάζει επίπεδο. Ειδικά σχεδιασμένος χωρίς οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο (OLPF), ο αισθητήρας εικόνας με φορμά DX της D7200 αξιοποιεί κάθε σπιθαμή της ανάλυσης των 24,2 megapixel για καθαρές λήψεις με δυναμικό εύρος, χαμηλό θόρυβο και πλούσιες διαβαθμίσεις χρωμάτων.

EXPEED 4: ενισχύει τη συνολική απόδοση της φωτογραφικής μηχανής αποδίδοντας εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση εικόνας και ISO και επιτρέπει τη χρήση μεγάλων ταχυτήτων καρέ κατά τη λήψη video.

AF 51 σημείων Multi-CAM 3500 II: χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης που κληρονόμησε από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Nikon, η D7200 εξασφαλίζει μοναδική ακρίβεια. Η ευαισθησία του συστήματος είναι έως -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F), ώστε να μπορείτε να αποτυπώνετε ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι. Δεκαπέντε αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type) στο κέντρο συμβάλλουν στην άψογη αποτύπωση των θεμάτων. Ένα κεντρικό σημείο είναι συμβατό με f/8 για να προσφέρει περισσότερους συνδυασμούς φακού/τηλεμετατροπέα.

Κροπάρισμα 1,3x: κερδίστε επιπλέον εύρος, ταχύτητα, και ευρύτερη κάλυψη AF. Η λειτουργία κροπαρίσματος επεκτείνει το εύρος των φακών DX κατά 1,3x, σχεδόν διπλασιάζοντας το εφέ τηλεφακού των φακών με φορμά FX και επιτρέπει λήψεις έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Σε αυτήν τη λειτουργία, τα 51 σημεία εστίασης του συστήματος AF καλύπτουν ολόκληρο το κάδρο.

Λειτουργία D-Movie πολλαπλών περιοχών: τραβήξτε πολύ ποιοτικά video με σημαντικά μειωμένο θόρυβο σε πολλά φορμά κάδρου. Εγγράψτε video Full HD σε φορμά DX με ταχύτητα έως 25p/30p ή μεταβείτε σε λειτουργία κροπαρίσματος 1,3x, για μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού και εγγράψτε με ταχύτητα έως 1080/50p/60p. Η φωτογραφική μηχανή προσφέρει καθαρή έξοδο HDMI και δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης πλάνων σε πλήρη ανάλυση εντός της φωτογραφικής μηχανής και σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Η ελευθερία της βιντεοσκόπησης: μια σειρά ρυθμίσεων σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πλάνων σας. Μεταβείτε ομαλά από σκοτεινές σε φωτεινές περιοχές χάρη στον Αυτόματο έλεγχο ISO στη λειτουργία M. Πραγματοποιήστε λήψεις στη λειτουργία εμφάνισης τονισμένων σημείων για να βλέπετε στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής ποια ακριβώς σημεία είναι υπερτονισμένα. Ενεργοποιήστε το Ισοβαρές Picture Control για ευκολότερη διαβάθμιση τόνων κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη. Ένα ειδικό μενού video σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις ρυθμίσεις video σε ένα σημείο.

Ήχος υψηλής πιστότητας: εγγράψτε video που ακούγονται όπως εσείς θέλετε χάρη στις προηγμένες επιλογές ελέγχου ήχου της D7200. Μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ήχου (μεγάλο/φωνή) και ο θόρυβος από τον άνεμο μπορεί να μειωθεί κατά την εγγραφή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Για απόλυτη ελευθερία εγγραφής ήχου κατευθείαν από την πηγή, το ασύρματο μικρόφωνο ME-W1 της Nikon εγγράφει ήχο υψηλής ποιότητας σε απόσταση έως 50 m.

Φωτεινό σκόπευτρο: προσφέρει κάλυψη κάδρου περίπου 100% και εξαιρετική ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και σε συνθήκες πολύ έντονου οπισθοφωτισμού. Διαθέτει ένα οργανικό στοιχείο οθόνης EL για ευκρινή προβολή πληροφοριών υψηλής αντίθεσης με χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Οθόνη με προσαρμογή χρωμάτων: μπορείτε να μεταφέρετε την ισορροπία και τη φωτεινότητα των χρωμάτων της οθόνης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Η οθόνη LCD RGBW 8,0 cm (3,2 in.), 1.229k-dot με μη ανακλαστική επίστρωση διευκολύνει τη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ανθεκτικό σώμα με καλύμματα από κράμα μαγνησίου: προστασία κατά της σκόνης και των καιρικών συνθηκών.

Φακοί NIKKOR: η D7200 είναι συμβατή με την πλήρη γκάμα φακών με φορμά DX της Nikon και με μια μεγάλη γκάμα φακών FX. Με την ιδιαίτερα υψηλή ισχύ τους σε επίπεδο ανάλυσης, οι φακοί NIKKOR αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ το μικρό μέγεθος των φακών με φορμά DX αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα, όταν θέλετε να ταξιδεύετε χωρίς βαρύ εξοπλισμό ή να τραβάτε φωτογραφίες με τηλεφακό. Φωτογραφίστε σε λειτουργία κροπαρίσματος 1,3x, ώστε να μπορείτε να διευρύνετε την εμβέλεια του τηλεφωτογραφικού άκρου του φακού, όπως ο NIKKOR AF-S DX 18–300mm f/3.5–6.3G, σε ισοδύναμο με 390 mm.

Ενσωματωμένο φλας: ο έξυπνος έλεγχος φλας i-TTL και η λειτουργία εντολέα σάς επιτρέπουν να πυροδοτείτε και να ελέγχετε ασύρματα από τη φωτογραφική μηχανή έως δύο ομάδες τηλεχειριζόμενων φλας Speedlight της Nikon.

Προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού [Creative Lighting System (CLS)]: χρησιμοποιήστε την D7200 σε συνδυασμό με μια ποικιλία ευέλικτων φλας Speedlight για δημιουργική φωτογράφιση με φλας εντός και εκτός φωτογραφικής μηχανής. Το κορυφαίο στον κλάδο προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού της Nikon [Creative Lighting System (CLS)] περιλαμβάνει φλας υψηλής τεχνολογίας, όπως το SB-700, καθώς και μονάδες φλας, όπως η SB-500 που διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED υψηλής έντασης – ιδανικό για βιντεοσκόπηση.

Τηλεχειρισμός: ειδικά αξεσουάρ σας παρέχουν πολλές επιλογές για ασύρματο έλεγχο και μεταφορά εικόνων. Απελευθερώστε το κλείστρο με τηλεχειρισμό μέσω έξυπνης συσκευής, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Wi-Fi και την ειδική εφαρμογή WMU¹. Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο της ασύρματης λήψης με τον ασύρματο δέκτη WR-R10 και τον ασύρματο πομπό WR-T10 ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σας μηχανής με το ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-1. Για να συνδεθείτε σε Ethernet και ασύρματο LAN, χρησιμοποιήστε τον προαιρετικό πομπό δεδομένων UT-1 μαζί με τον ασύρματο πομπό WT-5.

Υποστήριξη NFC: μεταφέρετε εύκολα εικόνες σε έξυπνη συσκευή συμβατή με NFC. Απλά ακουμπήστε την D7200 στην έξυπνη συσκευή για να μεταφέρετε τις εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη LCD της φωτογραφικής σας μηχανής.

Εξοικονόμηση ενέργειας: επεκτείνετε τη διάρκεια της φωτογράφισης με μία μόνο φόρτιση. Τραβήξτε έως 1.110 φωτογραφίες και 80 λεπτά πλάνων video³ με μία φόρτιση της εξαιρετικά μικρής και ελαφριάς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου EN-EL15.

Μέσα αποθήκευσης: δύο υποδοχές καρτών SD για πιο άνετη φωτογράφιση. Και οι δύο υποδοχές κάρτας είναι συμβατές με κάρτες SDXC υψηλής χωρητικότητας και κάρτες UHS-I.

Παρεχόμενο λογισμικό: συνεχίστε τη δημιουργική διαδικασία μετά τις λήψεις. Το αποκλειστικό λογισμικό της Nikon προσφέρει ολοκληρωμένο τρόπο εισαγωγής, οργάνωσης, επεξεργασίας και κοινοποίησης των φωτογραφιών ή των video clip. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα μιας σειράς επιλογών επεξεργασίας των αρχείων video, όπως η επιλογή για προσαρμογή των παραμέτρων του Picture Control. Αξιοποιήστε τις λειτουργίες που επιτρέπουν άμεση ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4

Τα κλικ της μηχανής, σαν καινούρια

 

ΤΙΜΗ: 1.050 €

Στείλτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να την αγοράσετε

[bestwebsoft_contact_form lang=el]

Στην ίδια κατηγορία

  • http://www.AutoDOC.GrΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τα πιο ακριβά «συμβόλαια θανάτου»

Η προστασία νυχτερινών κέντρων στην Ελλάδα εμφανίζεται για…

Μπουτάρης: Η Μακεδονία δεν είναι μόνο ελληνική!

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε στεναχωρημένος και προσβεβλημένος από…

Ανθελληνική υστερία! Χιλιάδες Σκοπιανοί φώναξαν: Η Θεσσαλονίκη είναι δική μας «

Εξακολουθούν να προκαλούν οι Σκοπιανοί. Χιλιάδες Εθνικιστές στο…

Άρχισε η Τουρκική εισβολή: Τα Μαχητικά βομβαρδίζουν την Συρία

Τα τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν Κούρδους στόχους στη Αφρίνη…

Το πιο ακριβό «συμβόλαιο θανάτου» στην Ελλάδα έγραφε, «Βασίλης Στεφανάκος»

Το πλέον ακριβοπληρωμένο “συμβόλαιο θανάτου” της τελευταίας 20ετίας…

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Υπεύθυνες όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις του Εθνικού εγκλήματος……

Σαρωτικές αλλαγές στο στρατό: «Λουκέτο» στα κέντρα εκπαίδευσης

Τέλος στα κέντρα εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς. Από…

Τα 7 σημάδια που πρέπει να γνωρίζετε για πιθανό όγκο στον εγκέφαλο

Οι όγκοι εγκεφάλου ποικίλουν σε μέγεθος και σχήμα…

Χαράτσι 650 ευρώ για όλους τους φορολογούμενους

Μείωση του αφορολογήτου με επιβαρύνσεις έως 650 ευρώ…
contact