ΚΟΣΜΟΣ

Πολυτελή ξενοδοχεία που προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής

Έξοχα καταλύματα που διακρίθηκαν στα Tatler Travel Awards – Δείτε τις φωτογραφίες

Από ξενοδοχείο ηλικίας 135 ετών, ορόσημο του Μανχάταν, μέχρι το απόλυτο καταφύγιο στις εξωτικές Μαλδίβες, ειδικοί της βιομηχανίας του ταξιδιού επιλέγουν τους ετήσιους νικητές των βραβείων Tatler Travel Awards 2017.

Τα καλύτερα, σύμφωνα με τους κριτές, πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο περιλαμβάνουν προορισμούς για όλους, εκείνους που ψάχνουν τον παλμό της πόλης κι εκείνους που αναζητούν ησυχία και γαλήνη μακριά από όλους και από όλα. Μοναδική προϋπόθεση να μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμία του και ο τραπεζικός του λογαριασμός.

New city icon: The Beekman, Νέα Υόρκη

nbehasdya1

Ύστερα από τρία χρόνια εργασιών ανακαίνισης, το ξενοδοχείο-ορόσημο του Μανχάταν και ένας από τους πρώτους ουρανοξύστες της πόλης το 1881, ανοίγει ξανά. Στις απολαυστικές παροχές του και τους καταξιωμένους σεφ του ας συνυπολογίσουμε και τη διακόσμησή του που διατηρείται εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Ανήκει στον όμιλο The Thompson Hotels και έχει 287 δωμάτια.

Enduring Excellence: Mandarin Oriental, Μπανγκόκ

nbehasdya2

Φημίζεται για τη εκπληκτική ταϊλανδέζικη φιλοξενία του κι αποτελεί δημοφιλέστατο προορισμό των ταξιδιωτών στην καρδιά της Μπανγκόκ εδώ και 45 χρόνια.

Wild and Wonderful: Matetsi River Lodge, Ζιμπάμπουε

nbehasdya3

Στις όχθες του ποταμού Ζαμβέζη και κοντά στους καταρράκτες της Βικτόρια, το ξενοδοχείο αυτό «αναδύεται» μέσα από το καταφύγιο Matetsi Private Game Reserve. Διαθέτει μεταξύ άλλων spa, πλούσιο κελάρι και πισίνα.

Most Fun Ever: Soho House, Βαρκελώνη

nbehasdya4

Με τα 57 δωμάτιά του αποτελεί «κόσμημα» της Γοτθικής Συνοικίας της πόλης και με το spa, το γυμναστήριο και την πισίνα στην ταράτσα εξασφαλίζει ευχάριστη διαμονή.

Style with soul: Soneva Jani, Μαλδίβες

nbehasdya5

Σύμφωνα με το Tatler, αυτό το θέρετρο στις εξωτικές Μαλδίβες προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Δίνοντας έμφαση στη λεγόμενη «barefoot luxury» προσφέρει στους ταξιδιώτες απόλυτη ιδιωτικότητα.

Alpine Marvel: The Alpina Gstaad, Ελβετία

nbehasdya6

Το πολυτελές καταφύγιο έχει δύο εστιατόρια με αστέρι Michelin και είναι φημισμένο- εκτός από την τοποθεσία του, τον «μαγνήτη» του Γκστάαντ- και για το Six Senses Spa που διαθέτει. Πολλοί το θεωρούν μια κατηγορία από μόνο του και το γεγονός πως από το άνοιγμά του το 2012 δεν έχει σταματήσει να διακρίνεται δείχνει πως μάλλον έχουν δίκιο.

Cultural Revolution: Faena hotel, Μαϊάμι

nbehasdya7

Προσφέροντας πλήθος επιλογών για το φαγητό και την ψυχαγωγία το ξενοδοχείο Faena στο Μαϊάμι ξέρει πώς να κρατά τον ταξιδιώτη κοντά του. Το spa του εφαρμόζει παραδοσιακές τεχνικές θεραπείας αντλώντας έμπνευση από τη Νότια Αμερική.

Gold Standard: The Ritz Paris, Παρίσι

nbehasdya8

Μετά την ανακαίνιση που κράτησε τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια μια φωτιά που προκάλεσε νέα προβλήματα, το ξενοδοχείο- ορόσημο του Παρισιού κάνει θριαμβευτική επιστροφή στη σκηνή των πολυτελών καταλυμάτων. Μετά τις εργασίες που κόστισαν 140 εκατομμύρια ευρώ, διαθέτει 142 δωμάτια και σουίτες, καλοκαιρινό εστιατόριο και μεγαλύτερη από πριν αίθουσα χορού.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact