ΖΩΔΙΑ

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ταύρο;

Είναι μια σχέση που μπορεί να διατηρηθεί και να προχωρήσει. Θα πρέπει όμως και ο ένας αλλά και ο άλλος να αντιληφθούν ότι η έλλειψη αναγκαίων στοιχείων τους οδήγησε στην ασυναίσθητη και μοναδική σύζευξη τους.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, εσωστρεφές και σταθερό. Είναι παιδί της Αφροδίτης και διακρίνεται για την ομορφιά, την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό του. Η σταθερότητα, η επιμονή και η αξιοπιστία είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ενώ η κτητικότητα, η αδράνεια και το πείσμα συγκαταλέγονται στις αρνητικές εκδηλώσεις του χαρακτήρα του.

Από την πρώτη στιγμή, εμπνέει στον Τοξότη εμπιστοσύνη και του δίνει την αίσθηση ότι θα δείξει πίστη και αφοσίωση στη σχέση. Έτσι και γίνεται, καθότι ο εκπρόσωπος του Ταύρου γοητεύεται από τη ζωντάνια και το χιούμορ του Τοξότη και θέλει να δεθεί μαζί του για πάντα. Προσπαθεί να του βάλει μια τάξη στο σπίτι και τη ζωή πιστεύοντας ότι έτσι θα τον κάνει να νιώσει πιο ωραία. Στην αρχή, οι Τοξότες έλκονται από το ενδιαφέρον και τη φροντίδα όμως στη συνέχεια αρχίζουν να δυσανασχετούν με τους κανόνες και τους περιορισμούς που αντιτίθενται στη φιλελεύθερη και ανεξάρτητη φύση τους.

Από την πλευρά του Ταύρου, υπάρχουν διαβεβαιώσεις αγάπης όμως συχνά πυκνά η κτητικότητα και τα ξεσπάσματα ζήλιας θα αποτελούν αιτίες για διαφωνίες και εντάσεις. Η φιλήδονη φύση του, αποτελεί μια συναρπαστική πτυχή του, που παρασύρει τον Τοξότη και τον ταξιδεύει στις απολαύσεις του έρωτα και της σάρκας. Αν και ως γήινο άτομο θα θέλει να γνωρίζει τι θα πάρει και πότε θα το πάρει είναι διατεθειμένο να περιμένει πότε θα θελήσει ο Τοξότης να προσφέρει τα γενναιόδωρα συναισθήματα του, τα οποία δεν τοποθετούνται σε χρονικά πλαίσια και δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Πηγη: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact