ΚΑΙΡΟΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ: Χάος σε όλη τη χώρα – Αποκλεισμένα χωριά, εγκλωβισμένοι οδηγοί, ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά σχολεία

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού
Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 12/2017 (ΑΔΑ: ΩΞΔΔΩ1Π-ΓΕ1) απόφασή του, αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού στις 11 Ιανουαρίου 2017 λόγω εκτάκτων συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την χιονόπτωση και το πολικό ψύχος με θερμοκρασίες κάτω των -8ο C που επικρατούν στο Δήμο και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση των μαθητών και συνεπεία αυτών.
Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο προς άλλους Δήμους (π.χ. Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κ.λ.π.) λόγω του πολικού ψύχους αλλά και μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών.

ΕΒΡΟΣ

Κλειστά θα είναι και αύριο (Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017) τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης αλλά και στη δημοτική ενότητα Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης. Θα λειτουργήσουν κανονικά μόνο στις δημοτικές ενότητες Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης.

ΦΛΩΡΙΝΑ

Οπως ανακοινώθηκε, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΝΗΣΙΑ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ

Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και για την προστασία των μαθητών, δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα νησιά της Λέσβου και της Λήμνου. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν στο νησί της Ικαρίας οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ραχών και στο νησί της Σάμου οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων Βελβεντού, Γρεβενών, Δεσκάτης, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου, Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, με αποφάσεις των δημάρχων. Δεν θα λειτουργήσουν, επίσης, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στους δήμους Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού, Βοϊου, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου. Η απόφαση ελήφθη εξαίτιας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της παγωνιάς που επικρατεί στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, με το θερμόμετρο κατά μέσο όρο να κυμαίνεται κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου.

ΒΕΡΟΙΑ

Με απόφαση του δημάρχου Βέροιας αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων για αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου. Η αναστολή των μαθημάτων ισχύει για όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας.

ΝΑΥΠΛΙΟ

Υστερα από σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Κωστούρος, εκτιμώντας την κατάσταση, αποφάσισε να μη λειτουργήσουν τα σχολεία ούτε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, διότι λόγω του ισχυρού παγετού τίθεται ζήτημα για την ασφαλή πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στις σχολικές μονάδες.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο δήμος Καστοριάς αποφάσισε και για αύριο Τετάρτη 11/1 να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Από τον δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Από το ΝΠΔΔ «Αριστοτέλης» αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, των χιονοπτώσεων που συνεχίζονταν μέχρι και σήμερα το πρωί, και του παγετού που παρατηρείται σε πολλά σημεία του οδοστρώματος.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, περιοχές με πολλούς ορεινούς οικισμούς, η πρόσβαση στους οποίους παραμένει προβληματική μετά την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων τις τελευταίες ημέρες. Αντίθετα, ανοίγουν, όπως όλα δείχνουν, αύριο τα σχολεία στους δήμους Κομοτηνής και Ιάσμου, αφού μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από τους οικείους δημάρχους περί αναβολής των μαθημάτων για ακόμη μία ημέρα.

ΠΑΤΡΑ

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα παρακάτω σχολεία:

-Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου
-Δημοτικό Σχολείο Άνω Καστριτσίου
-Νηπιαγωγείο Σελλών
-Δημοτικό Σχολείο Σελλών
-65ο Νηπιαγωγείο (περιοχή Βούντενης)
-59ο Δημοτικό Σχολείο (περιοχή Βούντενης)
-Δημοτικό Καλλιθέας
-Νηπιαγωγείο Καλλιθέας
-Δημοτικό Αγ. Βασιλείου
-Νηπιαγωγείο Αγ. Βασιλείου
-Δημοτικό Δρεπάνου
-Νηπιαγωγείο Δρεπάνου
-Δημοτικό Αραχωβιτίκων
-Νηπιαγωγείο Αραχωβιτίκων
-Δημοτικό Ψαθοπύργου
Νηπιαγωγείο Ψαθοπύργου.

Επίσης αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στα παρακάτω σχολεία, λόγω δημιουργίας παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες, η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.

-1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας
-2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας
-3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας
-1ο Νηπιαγωγείο Παραλίας
-2ο Νηπιαγωγείο Παραλίας
-3ο Νηπιαγωγείο Παραλίας
-4ο Νηπιαγωγείο Παραλίας.

Χαλανδρίτσα Δήμου Ερυμάνθειας Αχαίας: Αύριο Τετάρτη θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Ερυμάνθου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Υστερα από συνεννόηση του Δημάρχου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 και 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α ́/7-6-2010), αποφασίστηκε την 11η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, να παραμείνουν κλειστά, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κορινθίων.

ΕΥΒΟΙΑ

Εξαιτίας της συνεχούς χιονόπτωσης και του παγετού που έχει δημιουργηθεί, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Νομού.

ΚΙΛΚΙΣ

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και εκδηλώνονται με χιονοπτώσεις, ισχυρό παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Ανοιχτά τα σχολεία στο Ιλιον την Τετάρτη

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου από την Τετάρτη 11.01.2017. Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι από αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, μετά από έλεγχο, αυτοψία των υπηρεσιών και παρεμβάσεις (καθαρισμός, ρίψη αλατιού) όπου χρειάστηκε, με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στις 10 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία στην Πετρούπολη

Για λόγους πρόληψης και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών (σε αρκετά σχολεία υπάρχει έντονο πρόβλημα στα προαύλια, λόγω δημιουργίας παγετού), από τον Δήμο Πετρούπολης αποφασίσθηκε για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της πόλης (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), να ανοίξουν στις 10:00 π.μ. Σε περίπτωση ιδιαίτερου κωλύματος από πλευράς των γονέων, μπορούν να απευθύνονται στον Διευθυντή-Διευθύντρια του εκάστοτε σχολείου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact