ΖΩΔΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην του κάνεις στραβή: Αυτό είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έκανες κάτι που ξυπνά την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις όχι απλώς σπίτι/ πόλη/ χώρα /ήπειρο αλλά και πλανήτη. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις το μυθικό κινέζικο βασανιστήριο που περιγράφεται ως «σου κόβω ένα-ένα χίλια κομμάτια έτσι που να είσαι ακόμα ζωντανός». Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη.

Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πράγμα να περάσει χωρίς ιδιαίτερες… αιματοχυσίες, κυρίως γιατί ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου έχει μια τάση να μην παίρνει προσωπικά τα περισσότερα απ’ όσα του συμβαίνουν. Έτσι δεν κρατά κακία εύκολα.

Αν βέβαια καταφέρεις να του ξυπνήσεις την εκδικητικότητα -γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, δεν είναι ο πολυεύσπλαχνος Θεός – να περιμένεις μια αντίδραση άμεση και δυναμική. Τουλάχιστον όμως, θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Το καλό θα είναι ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, γιατί σαν άτομο μονίμως προσανατολισμένο σε ένα καλύτερο μέλλον, ο Τοξότης θα τα αφήσει όλα πίσω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση. Κατόπιν, θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό εκτελεστή. Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του. Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης.

Έφταιξες, θα πληρώσεις. Μπορεί συχνά να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη επιείκεια, αλλά αν τα όριά της εξαντληθούν, δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον, δύσκολα συγχωρεί. Ακόμα και μετά από την πιο αμείλικτη εκδίκηση, το άτομο που την προκάλεσε εξορίζεται δια παντός από τη ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να πάρει εκδίκηση, τουλάχιστον για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Η τάση του να αποστασιοποιείται συναισθηματικά, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα ζητήματα για τα οποία θα άξιζε να μπει στον κόπο. Που δεν ταιριάζει και με τις αρχές του, ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Αν τελικά το κάνει, έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει ως μέσον την οριστική «διαγραφή» του εν λόγω ατόμου από τη ζωή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, παρά κάποιες δραματικές και εντυπωσιακές ενέργειες. Ακόμα κι αν δώσει άφεση αμαρτιών για…ανθρωπιστικούς λόγους, η διαγραφή θα ισχύει.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά ο γλυκούλης Ιχθύς εύκολα μετατρέπεται σε πιράνχας, αν το φέρουν οι περιστάσεις. Από αυτά που σε κάνουν μεζεδάκι! Όπως και η υπόλοιπη παρέα του στην τριάδα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος και Σκορπιός), ζει μέσα από το συναίσθημα.

Αν πληγωθεί, πράγμα που δεν συμβαίνει και τόσο δύσκολα, θα αντιδράσει ανταποδίδοντας το χτύπημα μέσα από μια ενστικτώδη αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς, ο λογικός σχεδιασμός δεν είναι το φόρτε του. Αλλά θα το ανταποδώσει τόσο έντεχνα και υπόγεια (ή, το σωστότερο, υποβρύχια) που να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα.

tonwtiko.comΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact