ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Ρονάλντο με χατ-τρικ στέλνει την Ρεάλ στα ημιτελικά

Real Madrid 3-0 Wolfsburg

Με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ και των τριών τερμάτων τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-0 κι έφτασε σε επική ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας την Βόλφσμπουργκ.

Πόσοι και πόσοι έχουν «κράξει» τον Πορτογάλο ότι εξαφανίζεται στα δύσκολα; Πόσοι προσπαθούν να τον μειώσουν λέγοντας ότι παίζει για την πάρτη του και δεν τον ενδιαφέρουν οι ομαδικές επιτυχίες. Πόσοι γραφικοί προσπαθούν να υποστηρίξουν με «επιχειρήματα» ότι είναι ένας παίκτης της… σειράς;

Όλοι αυτοί πήραν -και- απόψε μία ακόμα απάντηση στην απύθμενη γραφικότητά τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τρία γκολ βγαλμένα από τα ομορφότερα ποδοσφαιρικά παραμύθια πήρε από το… χέρι τη Ρεάλ Μαδρίτης και την έστειλε στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο 16′ και στο 17′ ο 30χρονος άσος σκόραρε με κοντινό πλασέ και κεφαλιά αντίστοιχα για να γραφτεί νωρίς-νωρίς το 2-0 και να έρθει η υπόθεση πρόκριση στα ίσα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέχεια τα βρήκε σκούρα από τους αντιπάλους της, αλλά ήρθε ξανά ο «CR7», ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη αυτή τη στιγμή με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Μπενάλιο στο 77′ και να δώσει σκορ πρόκρισης στους «μπλάνκος».

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κασάι από την Ουγγαρία βρήκε τους Μαδριλένους με το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην… τσέπη και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο ο οποίος απέδειξε και στους πιο δύσπιστους ότι είναι παικταράς και μπορεί να πάρει ματς ολομόναχος.

Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ συνολικά απογοήτευσε με την απόδοσή της, αλλά με βάση το γρήγορο εις βάρος της 2-0, στην συνέχεια στάθηκε αρκετά καλά μένοντας στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι το φινάλε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact