ΚΟΣΜΟΣ

Ρόναλντ Ρίγκαν: Ο playboy του Χόλιγουντ που έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ -Τα ερωτικά τρίγωνα και οι 50 σταρ-φίλες του [εικόνες]

Μια νέα βιογραφία του Ρόναλντ Ρίγκαν, ενός από τους πιο δημοφιλείς προέδρους των ΗΠΑ, φέρνει στο φως πικάντικες λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή του, όταν ήταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες του Χόλιγουντ.

Η νέα βιογραφία θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου και έχει τον τίτλο Ερωτικό Τρίγωνο: Ρόναλντ Ρίγκαν, Τζέιν Γουάιμαν και Νάνσι Ντέιβις. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική , ο Ρίγκαν ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Πέρασε με επιτυχία μια οντισιόν για την εταιρεία Warner Bros και έπαιξε σε πολλές ταινίες, καθώς έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς . Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου Ντάργουιν Πότερ, ο Ρίγκαν είχε ερωτικές σχέσεις με πενήντα ηθοποίους του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων  η Μέριλιν Μονρόε, η Ντόρις Ντέι και η Λάνα Τάρνερ. «Ολες τους μιλούσαν με τρυφερότητα για τον Ρίγκαν, ακόμα και αν δεν συμμερίζονταν τις πολιτικές του πεποιθήσεις» τονίζει ο συγγραφέας.

Στις ερωτικές του εξορμήσεις, ο Ρίγκαν συνοδευόταν από τον επιστήθιο φίλο του Ερολ Φλιν, έναν από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ. Οι δυο τους νοίκιαζαν μια μικρή βίλα σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Gardens of Allah, όπου ο Ρίγκαν υποδέχονταν τις νεαρές σταρ. Οι υπεύθυνοι των στούντιο θεωρούσαν ότι οι νεαρές σταρ θα κέρδιζαν σε δημοτικότητα, εμφανιζόμενες στο πλευρό ενός γοητευτικού ηθοποιού και τις ωθούσαν στην αγκαλιά του Ρίγκαν, μέχρι τον πρώτο του γάμο, το 1940,  με την ηθοποιό Τζέιν Γουάιμαν. Το ζευγάρι χώρισε 8 χρόνια  αργότερα καθώς, σύμφωνα με τον συγγραφέα, και οι δύο είχαν παράλληλες ερωτικές σχέσεις.

Με την πρώτη του σύζυγο Τζέιν Γουάιμαν

Ο Ρίγκαν δεν άργησε να βρει την επόμενη ερωτική του σύντροφο, στο πρόσωπό της Μέριλιν Μονρόε . Ο σκηνοθέτης Φίλ Κάρλσον έκανε τις συστάσεις σε ένα πάρτι και θυμάται ακόμα τον διάλογο: «Ο Ρίγκαν της είπε ότι είναι συγκλονιστική και αυτή του απάντησε, με το γνωστό της ύφος, “θα είμαι ακόμα πιο συγκλονιστική, όταν με γνωρίσεις καλύτερα”». Μετά την σχέση του με την Μονρόε, ο Ρόναλντ σχεδίαζε να παντρευτεί με την γνωστή ηθοποιό Ντόρις Ντέι αλλά ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την νεαρή ηθοποιό , Νάνσι Ντέιβις. Η Ντέιβις δεν ήταν μια ταλαντούχος ηθοποιός και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ. Ο ερωτευμένος Ρόναλντ αποφάσισε να την ακολουθήσει, και από πλειμπόι του Χόλιγουντ με την άστατη ερωτική ζωή έγινε υπόδειγμα συζύγου και πάτερα.

Το ερωτικό κρυσφήγετο του νεαρού Ρίγκαν

με την Ντόρις Ντει

Με την Λάνα Τάρνερ

Με την Νάνσι Ντέιβις

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact