ΚΟΣΜΟΣ

Ρόζ Σκάνδαλο: Η πορνοστάρ Stormy Daniels «καίει» τον Τραμπ

Ένας δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε το 2016 130.000 δολάρια σε μια πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων το 2016, κατά πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα The Wall Street Journal αλλά διέψευσε την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος.

Η συναλλαγή μεταξύ του δικηγόρου Μάικλ Κόεν και της Στέφανι Κλίφορντ κλείστηκε και έγινε έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές τις οποίες κέρδισε ο Τραμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία ειδικεύεται στις χρηματοοικονομικές ειδήσεις.

Η Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς στην πορνογραφική βιομηχανία, είχε αναφέρει κατ’ ιδίαν πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2016, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες κοντά στη λίμνη Τάχο, σε μια τουριστική περιοχή που διαπερνά τα σύνορα των αμερικανικών Πολιτειών της Καλιφόρνιας και της Νεβάδας. Ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια.

Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά το θέμα. «Πρόκειται για παλιές πληροφορίες που ανακυκλώνονται», καθώς «είχαν δημοσιευθεί και διαψευστεί κατηγορηματικά ήδη πριν από τις εκλογές», διαβεβαίωσε αξιωματούχος της προεδρίας των ΗΠΑ.

Η Κλίφορντ αρνείται και αυτή κάθε σχέση -σεξουαλική ή μη- με τον Τραμπ, όπως φαίνεται στη δήλωση που έκανε στο Buzzfeed.

Η γνωστή πορνοστάρ

LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels presents a creation by Junker Designs during a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images) *** Local Caption *** Stormy Daniels

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact