ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Σοκάρει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 και 20 το πρωί.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:20 πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν μαζί με τον τραγουδιστή, δύο ακόμη γυναίκες.

Αυτές είναι γυναίκες που ήταν με τον Παντελή

To αυτοκίνητο ενώ κινούνταν επί της Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Ιασωνίδου ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Παντελής Παντελίδης.

sok-nekros-se-troxaio-o-pantelis-pantelidis

Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή μετά το δυστύχημα.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πριν λίγο στο νοσοκομείο πήγε ο επιχειρηματίας του κέντρου στο οποίο εργαζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έκανε και την αναγνώριση, ενώ εκεί βρίσκονται και οι γονείς του τραγουδιστή.

f88bd5e8cce995b10536eee230b9b1da

Οι δυο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα μαζί με τον Παντελή Παντελίδη είναι ελαφρά τραυματισμένες.

simio simio1 simio2 simio3

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό του Παντελίδη και των συνεπιβατών του

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα από το σημείο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί το τραγικό δυστύχημα, με θύμα τον Παντελή Παντελίδη, και την επιχείρηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε.

Μαρτυρία σοκ του αυτόπτη μάρτυρα Γιώργου Ζωγόπουλου

Ετσι σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λύγισε» στον αέρα η Ελένη Χατζίδου με το θάνατο του Παντελίδη

Πριν την πρεμιέρα, μετά τις αντιδράσεις

Ο θάνατος βρήκε τον νεαρό τραγουδιστή μία μέρα πριν την πρεμιέρα του, 19 Φεβρουαρίου, στο κέντρο διασκέδασης Teatro, όπου θα εμφανίζονταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Μόλις πριν δύο μέρες είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων σε Κύπρο και Ελλάδα για ένα τραγούδι του, που σε στίχο του έλεγε: «θυμίζεις γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα».

Ο τραγουδιστής χθες απέσυρε το τραγούδι καθώς, όπως δήλωσε δεν ήθελε να στεναχωρήσει και να προσβάλει κανέναν και έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:

«Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων. Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους “εκεί τι κάνεις;” και “πατρίδα πουλάς” χαρακτηρίζοντάς τη “σκάρτη”.

Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν.

Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ό,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι αυτό και έχω παρασημοφορηθεί απ’ την πατρίδα. Απ’ όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος.

Παρ’ όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε. Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης».

Ο Μαρτάκης άκουσε για τον θάνατο του Παντελίδη στο πλατό -Εφυγε αμίλητος [βίντεο]

Παντελής Παντελίδης: Πέθανε μόλις στα 33 του χρόνια. Ποιος ήταν

Τραγική ειρωνεία: Τι «ανέβασε» στο Facebook ο Παντελίδης μία μέρα πριν το δυστύχημα

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Δεν είχε κάνει μουσικές σπουδές κι έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Η καριέρα του στον χώρο του τραγουδιού ξεκίνησε, τυχαία.

Ο νεαρός υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού τότε, ανέβασε ένα τραγούδι του στο youtube με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή: Ο Παντελής Παντελίδης ηχογραφεί το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σε μουσική και στίχους δικούς του και η πρώτη του επιτυχία είναι γεγονός.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact