ΑΠΟΨΕΙΣ

Στο Κατώφλι του Πολέμου…

« Όταν το Κράτος Δικαίου καταλύθηκε στο Σώλσμπερυ, στο Λονδίνο και στην Χάγη και στην Ουάσιγκτον ανακηρύχτηκε το Κράτος της Απάτης, αυτό που μένει στον κόσμο δεν είναι παρά μόνο το Κράτος της Βίας»

Paul Craig Roberts, Zero Hedge, 11-4-18

Ως Αμερικανοί οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε μιαν εγκληματικά παράφρονα κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, που οδηγεί τον κόσμο στην καταστροφή.

Ανακοίνωση Τύπου της Ρωσικής Κυβέρνησης:

«Ψευδής πληροφόρηση διασπείρεται περί δήθεν χρήσης χλωρίνης και άλλων τοξικών ουσιών από τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας. Οι τελευταίες ψευδείς ειδήσεις περί χημικής επίθεσης στην Ντούμα μεταδόθηκαν χτες. Αυτές οι πληροφορίες αποδίδονται και πάλι στους περιβόητους «Λευκά Κράνη», που έχουν αποδειχτεί, περισσότερες από μια φορές, στενοί συνεργάτες των τρομοκρατών, όπως και άλλες ψευδό-ανθρωπιστικές οργανώσεις, που έχουν το στρατηγείο τους στην Βρετανία και στις ΗΠΑ.

Προειδοποιήσαμε πρόσφατα για το ενδεχόμενο τέτοιων επικίνδυνων προκλήσεων. Ο σκοπός αυτών των τελείως αναπόδεικτων ψευδών είναι να προστατέψουν τους τρομοκράτες και την ασυμβίβαστη ριζοσπαστική αντιπολίτευση που απέρριψε έναν πολιτικό συμβιβασμό , όπως επίσης να δικαιολογήσουν την πιθανή χρήσης βίας από εξωτερικούς παράγοντες.

Οφείλουμε να πούμε και πάλι ότι στρατιωτική ανάμειξη στη Συρία, όπου ρωσικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί κατόπιν προσκλήσεως της νόμιμης κυβέρνησης, υπό επινοημένες ή ψευδείς προφάσεις, είναι απολύτως απαράδεκτη και μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες.»

Ιδού και η ερμηνεία αυτής της προειδοποίησης από τον John Helmer ( Αμερικανό Δημοσιογράφο στην Μόσχα) :

« Όταν το Κράτος Δικαίου καταλύθηκε στο Σώλσμπερυ, στο Λονδίνο και στην Χάγη και στην Ουάσιγκτον ανακηρύχτηκε το Κράτος της Απάτης, αυτό που μένει στον κόσμο δεν είναι παρά μόνο το Κράτος της Βίας»

Η Στάβκα ( το ανώτατο αρχηγείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων) συνήλθε στην Μόσχα, στις 6 Απριλίου και βρίσκεται σε ετοιμότητα. Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε την Κυριακή για τις «πιο σοβαρές συνέπειες».

Αυτό σημαίνει ένας Αμερικανός πυροβολεί ένα Ρώσο στρατιώτη και είμαστε σε πόλεμο. Όχι πόλεμο πληροφοριών, όχι κυβερνο-πόλεμο, όχι οικονομικό πόλεμο, όχι πόλεμο εντολοδόχων –Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ελπίζω πως η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη

Στον ιστότοπο Russia Insider, ο Saker : (Ρωσικής καταγωγής αναλυτής, πρώην των ελβετικών μυστικών υπηρεσιών, εκδότης στις ΗΠΑ διεθνώς διάσημης ιστοσελίδας .)

« Η ρωσική άποψη είναι απλή: Η Δύση κυβερνάται από μια συμμορία ληστών, υποστηριζόμενη από ανενδοίαστα ψευδόμενα και υποκριτικά ΜΜΕ, με το πλατύ κοινό στη Δύση απελπιστικά ζόμπι-ποιημένο».

Στον ιστότοπο Russia Insider, ο Gilbert Doctorow  ( Διεθνολόγος, σχολιαστής στις Βρυξέλλες):

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

«Οι Αμερικανοί στρατηγοί, αντίθετα από τους Αμερικανούς πολιτικούς, τα ΜΜΕ και την Διοίκηση, αντιτίθενται σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα εάν το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστρεπτικό.»

Οι πάρα πάνω είναι δύο από τους τρεις ευφυέστερους και αξιόπιστους εμπειρογνώμονες για την Ρωσία. Ο τρίτος είναι ο καθηγητής Στέφεν Κόεν, που ανησυχεί, όπως και εγώ, ότι μια αλαζονική Ουάσιγκτον, πνιγόμενη στην ύβρη της υπεροψίας, προκαλεί τη Ρωσία σε πόλεμο.

Ο Σέϊκερ κατέληξε στο ότι η Ρώσοι έχουν συμπεράνει πως ήταν λάθος να ανέχονται τα ψέματα, τις προσβολές και τα χαλκευμένα περιστατικά της Ουάσιγκτον και αποφάσισαν πως εάν οι ουτιδανοί Αμερικάνοι επιτεθούν στην Συρία, η Ρωσία θα εξαλείψει τις δυνάμεις που συμμετέχουν.

Ο Ντοκτόρωφ συμπέρανε ότι όσο και αν είναι ηλίθιοι στην Ουάσιγκτον, στο αμερικανικό Γενικό Επιτελείο έχουν περισσότερο μυαλό και δεν θα συμφωνήσουν σε μιαν επίθεση εναντίον συμμάχου της Ρωσίας.

Ελπίζω να έχει δίκιο ο Ντοκτόρωφ. Ωστόσο, με αυτόν τον παράφρονα υστερικό πολεμοκάπηλο Τζων Μπόλτον, στον Λευκό Οίκο, πλάι στον Τραμπ, ο οποίος απολαμβάνει τον ρόλο του σκληρού άντρα, με τρομοκρατεί η ερμηνεία του Σέϊκερ περισσότερο από όσο με καθησυχάζει η του Ντοκτόρωφ.

Υπάρχουν πληροφορίες, την εγκυρότητα των οποίων δεν είμαι τώρα σε θέση να βεβαιώσω, ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τεθεί σε υψηλή επιφυλακή και όχι μόνο στην Συρία: Russia suddenly puts troops on full combat alert – Defense Blog

Οι σημερινές απειλές της Νίκι Χάλι (εκπροσώπου ΗΠΑ στον ΟΗΕ) κατά της Ρωσίας δεν υποστηρίζουν τις ελπίδες του Ντοκτόρωφ, ότι η λογική θα επιβληθεί στην Ουάσιγκτον. Αυτή η τρελλή γυναίκα είπε ότι οι ΗΠΑ θα δράσουν εναντίον του «τέρατος» ΄Ασαντ με ή χωρίς τα Ηνωμένα ΄Εθνη.

Ο σκληρός άντρας Τραμπ, καθισμένος δίπλα στον πολεμοκαπηλο Μπόλτον, διακήρυξε ότι η δήθεν χημική επίθεση στη Συρία «θα αντιμετωπιστεί και θα αντιμετωπιστεί δυναμικά. Δεν μπορούμε να αφήσουμε θηριωδίες, των οποίων όλοι υπήρξαμε μάρτυρες… δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά να συμβαίνουν στον κόσμο μας, ειδικότερα επειδή λόγω της δύναμης των ΗΠΑ, μπορούμε να τα σταματήσουμε.»

Δεν υπήρξε χημική επίθεση στη Συρία.

Το πιστεύω ως την 100% αληθινή πραγματικότητα. Θα στοιχημάτιζα και την ζωή μου γι΄αυτό. Ωστόσο έχουμε εδώ τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να ανακηρύσσει ένα τελείως μη-γεγονός ως κάτι του οποίου «όλοι υπήρξαμε μάρτυρες.» Καθόλου περίεργο επομένως ότι οι Ρώσοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Δύση κυβερνάται από μια συμμορία ληστών, υποστηριζόμενη από ανενδοίαστα ψευδόμενα και υποκριτικά ΜΜΕ, με το πλατύ κοινό στη Δύση απελπιστικά ζόμπι-ποιημένο.

Εάν ο Ντοκτόρωφ κάνει λάθος ότι ένα φρόνιμο αμερικανικό γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων θα επιβληθεί του Προέδρου και του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, τότε πάμε για πόλεμο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact