ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

Κριός
Κάποιες καθυστερήσεις σήμερα λόγω των αρνητικών όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε απογοητεύουν και σου κόβουν τη φόρα. Έχεις πολλά να κάνεις αλλά πρέπει να είσαι υπομονετικός γιατί για κάποια ζητήματα δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή. Επέμεινε στις προσπάθειές σου και μην τα παρατάς. Με αργά και σταθερά βήματα σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα.

Ταύρος
Η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει κάθε δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι
Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή – στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Καρκίνος
Μην αφήσεις τίποτα σήμερα να σε βγάλει από τα σχέδιά σου και μη δώσεις σημασία σε κάποια άτομα και στα σχόλια που μπορεί να κάνουν για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Λέων
Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές και καλό είναι σήμερα να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από νεύρα ή από κάποιες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου για να πετύχεις όσα θέλεις.

Παρθένος
Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να τα καταφέρεις όλα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Ζυγός
Σήμερα οι άνθρωποι, αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα διαταράξουν για τα καλά τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact