ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για τον μήνα Αύγουστο

Κριός
Αντιφατικά τα μηνύματα που παίρνετε και το κεφάλαιο σχέσεις και έρωτας σας απασχολεί. Τώρα είναι η ώρα να ξαναβρείτε τον παλιό γνωστό σας εαυτό και ακάθεκτοι να διεκδικήσετε όσα σάς είναι σημαντικά. Αφήστε καλύτερα για κάποια άλλη εποχή τις πολλαπλές διεκδικήσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιο «λάκκο έχει η φάβα». Ο δυναμισμός σας αναγνωρίζεται και εσείς έχετε πολλά νεύρα και πολλά πάθη. Είστε ασυγκράτητοι, χρειάζεστε μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία. Τις καλύτερες ερωτικές προοπτικές σας ζείτε μετά τις 7 Αυγούστου με την έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο. Στη δουλειά και στο χώρο της καριέρας σας, άτομα σας διεκδικούν όχι μόνο για συνεργασία. Το φλερτ παρ’ όλες τις υποχρεώσεις θα σας ανανεώσει. Μετά την έκλειψη Ηλίου στις 21 τα φιλαράκια σας θα σας συστήνουν σε ενδιαφέροντα πρόσωπα και αργά ή γρήγορα έρχονται και οι συνεργασίες. Δεν έχουν υποχωρήσει οι διάφοροι εκνευρισμοί, αλλά έχετε καταλάβει ότι κάθε κοινωνική σας σχέση πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο.

Ταύρος
Οι δυσκολίες δεν λείπουν από τη ζωή και πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Τώρα είναι η ώρα να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε επαγγελματικά θέματα, όσο και μαθήματα στα θέματα οικονομικής διαχείρισης. Αφήστε το καλύτερα, ας μην το συζητήσουμε το οικονομικό σας. Πιο άσχημα δεν θα μπορούσατε να είστε ποτέ. Πρέπει να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή. Με την Αφροδίτη μέσα στον Καρκίνο είστε πειρασμός. Εσείς επιμένετε βέβαια να μην επενδύσετε σε κανέναν γιατί δεν τους εμπιστεύεστε. Με την έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στις 7 όλοι γίνονται καλύτεροι και πιο ειλικρινείς μαζί σας, έστω και αν αυτό σας πονάει. Ζορίζεστε για να καταλάβετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι σας ζηλεύουν. Πρέπει να ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Η έκλειψη Ηλίου διαταράζει τις οικογενειακές σχέσεις. Η επεκτατική σας μανία δεν περιορίζεται μόνο στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά έχει κυριαρχήσει και επάνω στους συνάδελφους σας.

Δίδυμοι
Απίστευτα εξαντλητικός από πλευράς υποχρεώσεων είναι ο Αύγουστος και ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος από τις 13. Με τον Δία να στηρίζει τις δοσοληψίες σας, είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις και τις προθέσεις σας στους δικούς σας ανθρώπους, στα αφεντικά σας, αλλά και στους φίλους σας. Νέες πόρτες ανοίγουν την ώρα που κάποια συνεργασία σας πολύ πιθανόν να φτάνει στο τέλος. Ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί, όμως ούτε και εσείς αποδώσατε το καλύτερο. Αφήστε το καλύτερα, δεν είναι εποχή για να διεκδικήσετε εδώ και τώρα τα δίκαιά σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά, γιατί πολλά «ράμματα για την γούνα σας» σας έχει μαζεμένα το πρόσωπο. Ένας νέος έρωτας και χοντρά ξεκαθαρίσματα στο τέλος της εβδομάδας, αφού τα πάθη σας, σας παρασύρουν σε περιπέτειες που συνήθως αποφεύγετε. Η ηρεμία του καλοκαιριού γεμίζει την ψυχή σας, αλλά και την τσέπη σας, γιατί εκεί που οι υπόλοιποι εφησυχάζουν εσείς δραστηριοποιήστε επαγγελματικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact