ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 11 Ιουνίου

Κριός

Με τον Ερμή στους Διδύμους είναι πιθανό να ανακαλύψεις τι «παίζεται» πίσω από μια φαινομενικά «αθώα» υπόθεση ή να σου εκμυστηρευτούν ένα ενδιαφέρον μυστικό. Επιπλέον, σε ωθεί σε πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και σε ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους, ενώ μπορείς να μάθεις διάφορα «σερφάροντας στο διαδίκτυο. Ας μην εξαντλήσεις όμως τις έρευνές σου στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θέτει κυρίως οικονομικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο ρεαλιστής/α-οικονόμος/α και λιγότερο… καταναλωτής/α!

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά», ωστόσο, δεν αποκλείεται να αυξηθούν και τα διλήμματά σου σε σχέση με τις προτεραιότητές σου και σε μια τέτοια περίπτωση άφησε την τύχη να αποφασίσει για σένα, αφού το σύμπαν «σε πάει»!

Όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» σε οικονομικά ζητήματα, αφού φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να επωφεληθεί από μια δική σου ζημιά. Ωστόσο, αν είσαι τυχερός/η, μπορεί και να ωφεληθείς από μια κρυφή υποστήριξη ή να αποκτήσεις κάτι «λαθραίο» ή «κάτω από το τραπέζι».

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να «αποπλανήσεις» κάποιους/ες, με συνέπεια να κάνουν τις δουλειές σου, πιστεύοντας ότι δρουν για λογαριασμό τους. Κάτι ανάλογο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε βάρος σου, οπότε πρόσεξε, μήπως τελικά γίνεις το «έξυπνο πουλί» που πιάνεται από την μύτη!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των εργασιακών σου, ξεκινώντας από την αναζήτηση κρυφών συμμάχων και συνεργατών. Επιπλέον όμως, σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου υγεία.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι… καλό θα βγει από αυτές, ίσως, μάλιστα, τύχεις μιας συμπαράστασης σε πολλά επίπεδα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους ορίζει μια «κατασκοπευτική» φάση στη ζωή σου, με τις εξελίξεις, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, να μην εξαρτώνται τόσο από σένα, αλλά από άτομα του παρασκηνίου.

Επιπλέον, είναι πιθανό να λέγονται και να γίνονται πολλά πίσω από την πλάτη σου, φρόντισε, λοιπόν, να αναζητήσεις τις κατάλληλες πηγές, ώστε να τα μάθεις… όλα!

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, δίνοντας έμφαση όμως στην οικονομική αποδοτικότητα των προσπαθειών σου κι όχι τόσο στη… δόξα που ενδεχομένως θα αποκομίσεις!

Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στους Διδύμους μπορεί να συμβεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη ή να σημάνει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδεχομένως ύστερα από τα όσα θα πληροφορηθείς. Επιπλέον, έχε τον νου σου για κάποιον/α που σε κολακεύει, αλλά πίσω από την πλάτη σου λέει… άλλα!

Παρθένος

Ο Ερμής στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου κι ίσως χρειαστεί να προσεταιριστείς άτομα, που δε χωνεύεις ή να υιοθετήσεις μεθόδους, που μέχρι πρότινος θεωρούσες επιλήψιμες. Μπορεί, ωστόσο, να πέσεις και θύμα κακοπροαίρετων σχολίων, που υπαγορεύονται από ζήλια.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να δρομολογήσεις ένα ταξίδι ή να έχεις αυξημένες επαφές και συνομιλίες για ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, σε βοηθά να μάθεις περισσότερα, θεωρητικά και πρακτικά, μέσα από ένα σεμινάριο.

Ζυγός

Η ημέρα έχει μια θετική χροιά για τα οικονομικά σου, αφού, η Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί ενθαρρυντικά για σημαντικές επενδυτικές κινήσεις ή αγορές-δάνεια που θα καλύψουν τα κενά σου.

Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε βάζει να ψάχνεις για να βρεις «μυστικά και ντοκουμέντα», καλό είναι ωστόσο να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, αλλά και να χαθούν έγγραφα ή αρχεία.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» τη δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως, μάλιστα, προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας.

Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε πιέζει να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη και βέβαια είναι προτιμότερο «να ρίξεις μαύρη πέτρα» πίσω σου, παρά να επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact