ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποια φιλικά πρόσωπα, αγαπητέ Κριέ, που έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τη ζωή σου θα επανέλθουν και η διάθεσή σου θα ανέβει κατακόρυφα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από τα λόγια που θα ακούσεις. Μέσα σε αυτά βρίσκονται αλήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να φέρουν καθοριστική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε στα έξοδα που κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι απαραίτητο, αγαπητέ Ταύρε, να αναγνωρίσεις πως τα λάθη του παρελθόντος είχαν μεγαλύτερο κόστος από το αναμενόμενο. Τώρα μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση και να καταλάβεις ότι στη ζωή δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες. Έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι ανθρώπους που νιώθουν ανώτερα αισθήματα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα χαλάρωσε, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η κακή πρόθεση κάποιου φιλικού σου προσώπου, αγαπητέ Δίδυμε, σε βύθισε στο αίσθημα της αδικίας. Η πρόθεσή του να σε εξαπατήσει δεν θα βρει έδαφος και με τους σωστούς χειρισμούς θα φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, αλλά η πικρία θα παραμείνει. Δυστυχώς την καλή ποιότητα του χαρακτήρα που έχεις εσύ δεν μπορούν να την έχουν όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μία νοσταλγία σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Καρκίνε, τον τελευταίο καιρό και χρειάζεσαι αρκετή προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι συνθήκες διαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να σκέπτεσαι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact