ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα είναι καθοριστικής σημασίας και σε απαλλάσσουν από το άγχος της ασυνέπειας που πιθανόν να αναγκάστηκες να δείξεις, καθώς αδυνατούσες να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και να οδηγηθείς σταδιακά σε ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν την σχέση σου. Όμως η παρορμητική συμπεριφορά σου μερικές φορές σε κάνει και το χάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στην δουλειά σου να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο μυστικό αποκαλύπτεται και σε βάζει σε σκέψεις. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Χρειάζεται να συγκεντρώσεις αρκετές πληροφορίες ακόμα, προκειμένου να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Αξιολόγησε τις συνθήκες δίχως υπερβολές και περιττό άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για όποιο θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στην δουλειά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η ζωή σου βελτιώνεται με αργές αλλά σταθερές κινήσεις, που οδηγούν σε ανανέωση της καθημερινότητάς σου σε πολλά επίπεδα. Μην αφήνεις μεγάλες περιόδους να περνούν, χωρίς να φροντίζεις για την ουσιαστική σου εξέλιξη. Τίποτα δεν θα γίνει με τυχαίο τρόπο, χρειάζεται να κοπιάσεις αρκετά ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου για κάποια πράγματα, είναι δικαίωμά του. Απόφυγε να πιέζεις τις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος αυτή προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς καλό είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και έχουν κάποια ισορροπία – άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη – γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αέρας ανανέωσης έρχεται σε όλα τα επίπεδα. Ψυχολογία, αισθητική, κοινωνικότητα, δέχονται θετικές επιρροές. Ασχολήσου με τη βελτίωση του σπιτιού σε λειτουργικό επίπεδο. Κάποιες αισθητικές βελτιώσεις με μικρό κόπο, μπορούν να σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα θεμέλια που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις σε κανέναν περιθώρια να σε προσβάλλει με τη στάση του. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί και να περιορίσει τις παρεμβάσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Τα όρια της ζωής σου, σου ανήκουν ολοκληρωτικά και το μέλλον θα καθοριστεί από σένα και μόνον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει πολλές ιδέες, για να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Είσαι σε περίοδο που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact