ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ήρθε ο καιρός να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, Κριέ μου. Έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις να αιωρούνται και πρέπει να βρεις λύσεις. Ενεργοποιήσου, καθώς υπάρχουν σημαντικές υποθέσεις, για τις οποίες πρέπει να κάνεις κάτι τώρα. Διαθέτεις στρατηγικές ικανότητες και μπορείς να ανατρέψεις τα πάντα. Αφιέρωσε το χρόνο, βρες τη ενέργεια και το κουράγιο, και ξεκίνησε για να επιτύχεις ακόμη μια φορά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή τη μέρα, Κριέ μου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, καταλαβαίνοντας μερικά πράγματα που θέλει να σου πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Κριέ, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αυτόν τον καιρό, Ταύρε μου, είναι δύσκολες και πρέπει να τις διαχειριστείς με ηρεμία και νηφαλιότητα. Η συζήτηση με κοντινούς ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου θα σου φανεί τελικά χρήσιμη. Άκου και τη δική τους γνώμη, αφού μέσα από αυτή θα βρεις τρόπο να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, θέλουν κάποια ανανέωση, για να μπορέσεις κι εσύ να νιώσεις καλύτερα. Ίσως ακούσεις λόγια για τη σχέση σου, που θα σε στεναχωρήσουν. Μη δώσεις σημασία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά, μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα, αλλά προσπάθησε να φερθείς συγκρατημένα, ειδικά απέναντι σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η τάση που έχεις, Δίδυμέ μου, να δένεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις, σου κάνει κακό και δε σε αφήνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να χαρείς τη ζωή σου. Λύσε τα δεσμά σου και ξεκίνα ένα καινούργιο ταξίδι ζωής. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει και θα ανοίξει στα «θέλω σου» νέους ορίζοντες. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι ζητάς από την ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου για να έρθεις πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα στην εργασία σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποχρεώσεις, που δεν ήξερες. Φρόντισε σήμερα να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με μεγάλη προσπάθεια και θάρρος, Καρκίνε μου, συνεχίζεις την προσωπική σου αναρρίχηση. Έχεις όμως ένα μεγάλο προσόν, το ένστικτο σου, που σε οδηγεί πάντα στα σωστά μονοπάτια. Ακολούθησέ το και δε θα χάσεις. Έχεις μεγάλη αντίληψη και καταλαβαίνεις γρήγορα, ποια είναι τα άτομα από το περιβάλλον σου που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις με το ταίρι σου και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε πάντως να αναφερθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος. Αν συνοδεύεσαι ακόμη από τη μοναξιά, φρόντισε να κάνεις πιο χαλαρό το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να βρεις χρόνο για να έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Προσπάθησε τώρα, που το ισοζύγιό σου θα βελτιωθεί, να τις καλύψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact