ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης (κυβερνήτης σου) από σήμερα μπαίνει στον Ζυγό και θα σου φέρει πολλές αλλαγές. Φρόντισε να δείξεις τα καλά σου χαρακτηριστικά, και απόφυγε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους γιατί με αυτή την συμπεριφορά δεν θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η ενεργητικότητα και δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά από πριν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εργατικότητά σου, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό σου, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση που θέλεις να έχεις και την δεξιότητά σου. Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βοηθήσει να βάλεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν σε πολύ καλή σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από την σημερινή ημέρα θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου. Έχεις μάθει να ζεις με την ταχύτητα και έχεις λεπτές ισορροπίες. Την σημερινή ημέρα θα έχεις την αίσθηση της απόλαυσης και θα θέλεις να περάσεις μαζί με φιλικά σου πρόσωπα πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact