ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 4 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, όπως επίσης και στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου.

Ερωτικά
Ο αυθορμητισμός σου ενδέχεται να παρεξηγηθεί ή να γίνει αντικείμενο μιας έντονης κριτικής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα δεν είναι η «αδελφή ψυχή» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου φέρει καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Την ίδια στιγμή όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε μια οικονομική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και σου προκύψει κάτι ενδιαφέρον, τσέκαρε προσεκτικά το ενδεχόμενο μιας «παράλληλης» κατάστασης, η οποία αποκρύπτεται. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ρίξε το βάρος στο πρακτικό κομμάτι της σχέσης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρωινό σας βρίσκει γεμάτους με ενέργεια και ζωντάνια, ωστόσο σε μια κατάσταση παθογένειας. Τα εξωτερικά ερεθίσματα εντός του χώρου εργασίας κάπου σας αναστατώνουν και σας βάζουν στη διαδικασία να σκέπτεστε το τι είναι σωστό και τι λάθος. Συζητήσεις και εμπορικές συμφωνίες μπορούν να έχουν επιτυχία. Αισθηματικά, από το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1973, μείνετε κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί. Οι γεννημένοι του 1967, θα αλλάξετε κατοικία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα φίλων και αγαπημένων σου, προσφέροντας όπου μπορείς τις ανάλογες διεξόδους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε ωστόσο να μην βιαστείς να ξοδευτείς πριν…. λάβεις και να αποφύγεις σπατάλες που γίνονται με σκοπό να εντυπωσιάσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη αλλά ό,τι κι αν συμβεί, δες το σαν μια ευκαιρία για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι προτιμότερο να…. μην κάνεις τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact