ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, αναγκάζει το ζώδιό σου σε μια άμεση αλλαγή τακτικής – θα πρέπει να πάψεις να στηρίζεσαι σε ξένες απόψεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση που θα οδηγήσει στην τακτοποίηση των υποθέσεών σου και αργότερα στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Απόφυγε να αφήσεις άλλο χρόνο αναξιοποίητο, μέχρι να πετύχεις όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στα αισθηματικά σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκεφτείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο που γνωρίζεις από το παρελθόν, σου έχει ήδη δείξει το ανούσιο περιεχόμενό του. Μην επιμένεις να ψάχνεις άλλες αποδείξεις για τη μη συμβατότητα μεταξύ σας σε κανένα επίπεδο. Αποδέξου την κατάσταση και απόφυγε διακριτικά κάθε συναναστροφή μαζί του που δεν έχει να σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η αγάπη σου για κάποια άτομα σε φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν δεν κρατούν τη στάση που θα έπρεπε σε κάποια ζητήματα. Δεν είναι καθόλου κακό να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και να μην αφήσεις περιθώρια να σκεφτούν για σένα ότι κι εσύ κρατάς την ίδια στάση. Διαχώρισε τη θέση σου. Από σήμερα που ο Ερμής (κυβερνήτης του ζωδίου σου) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει απρόσμενες καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε μαζί τη μέρα σας χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact