ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας απο 18 έως 24 Ιουνίου

Κριός
Η εβδομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι πολύ καλή. Την Τρίτη οτιδήποτε έχει να κάνει με δουλειά και συνεννόηση θα πάει πολύ καλά, ενώ από την Πέμπτη που ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σάς δίνει αιτίες και χρόνο για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας μέσα σ’ αυτό. Πολύ πιθανό να φέρει και κάποιο αγαπημένο άτομο πιο κοντά σας. Το Σάββατο είναι η μόνη δύσκολη μέρα της εβδομάδας και θα πρέπει να προσέχετε λόγια, αντιδράσεις και μετακινήσεις.

Ταύρος
Κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο στα οικονομικά σας τον τελευταίο μήνα κι αυτό συνεχίζεται. Από την Πέμπτη, το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα φέρει κάποιο αγαπημένο άτομο πιο κοντά σας. Το δύσκολο Σάββατο θα πιεστείτε οικονομικά προκειμένου να καλύψετε οικογενειακές ανάγκες. Οι γεννημένοι 21 Απριλίου βρίσκεστε σε μια περίοδο ανατρεπτικών αλλαγών που πιθανότατα θα σας αλλάξουν και ως ανθρώπους.

Δίδυμοι
Τα σχέδια σας πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε και τα υπολογίζατε αυτή την εβδομάδα, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο στέλνει ευχάριστα οικονομικά μηνύματα και σας επιτρέπει να επιχειρήσετε κάτι καινούριο όσοι το θέλετε. Παράλληλα, σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κάνοντας μια πιο σωστή διαχείριση. Το Σάββατο αφήστε το να περάσει χαλαρά χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, αφήνοντας τα σημαντικά για εσάς πράγματα για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά πολύ ευχάριστα, ευνοεί συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ σας δίνει και ευχάριστα νέα. Πολλές και ευχάριστες θα είναι και οι μετακινήσεις σας, ενώ από την Πέμπτη που ο Ήλιος περνά στο δικό σας το ζώδιο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Με δύσκολο ή με εύκολο τρόπο τα καταφέρνετε. Το Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις ειδικά οι γεννημένοι 12 Ιουλίου. Οι γεννημένοι 5 και 6 Ιουλίου είστε οι πιο τυχεροί όλων, σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.

Λέων
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει να ασχολείστε με τα οικονομικά σας και την τακτοποίησή τους. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση και να διορθώσετε λάθη. Ακόμα, αυτό το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μια υπερευαισθησία που θα σας κάνει λίγο παραπάνω γκρινιάρηδες. Οι γεννημένοι 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου θα έχετε μια μέρα μέσα στην εβδομάδα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα, όπου θα υπάρχουν ειδικές αιτίες να είστε πολύ χαρούμενοι.

Παρθένος
Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η οικογενειακή στήριξη που έχετε σας ανεβάζει και σας κάνει αισιόδοξους. Ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στον Καρκίνο και για ένα μήνα θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών. Το Σάββατο, που είναι και η μόνη δύσκολη μέρα της εβδομάδας, μην επιτρέψετε σε τρίτους να επέμβουν σε προσωπικά ή οικογενειακά σας θέματα, γιατί μόνο χειρότερα θα τα κάνουν.

Ζυγός
Τα επαγγελματικό-οικονομικά σας πάνε πολύ καλά κι αυτό έχει καθησυχάσει ανησυχίες και φόβους σας. Ανταποκρίνεστε πολύ καλύτερα στις υποχρεώσεις σας κι αυτό σας κάνει να ονειρεύεστε ακόμα καλύτερες μέρες. Σε αυτό βοηθά και το πέρασμα του Ήλιου από την Πέμπτη στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη, που ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες και ανταμείβει οικονομικά αυτούς που προσπαθούν. Το Σάββατο μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν να ενστερνιστεί ιδέες σας, γιατί θα απογοητευτείτε κυρίως οι γεννημένοι 13 Οκτωβρίου. Οι γεννημένοι 29 Σεπτεμβρίου εξακολουθείτε να δυσφορείτε και να νιώθετε πιεσμένοι.

Σκορπιός
Οι κοινωνικοί κύκλοι όλο και αυξάνονται και η στήριξη που έχετε από τον κόσμο σάς ανεβάζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και επαγγελματικά. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο φέρνει καλές ιδέες και σας βοηθά να σκέφτεστε πολύ πιο γρήγορα, εντοπίζοντας άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται. Ακόμα, ευνοούνται ταξίδια, σπουδές και νομικής φύσεως θέματα. Οι γεννημένοι 5 και 6 Νοεμβρίου μπορείτε να πετύχετε και τους πιο δύσκολους στόχους, με την τύχη που έχετε αυτό το διάστημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact