ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα! Κατ’ αρχήν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε ένα νέο ξεκίνημα, αξιοποιώντας τις εμπνεύσεις και την δημιουργικότητα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη οικονομική εξέλιξη ή ένα απρόσμενο δώρο.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις τον τρόπο σου για να κερδίζεις την προσοχή των άλλων, αν όμως τα πράγματα «σοβαρέψουν» καλό είναι να μην προτιμήσεις κάποιον/α με «κλασικά» προσόντα αλλά ένα «αουτσάιντερ»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την κρυφή υποστήριξη κάποιων «υψηλά ιστάμενων» ή ενός χρηματοδότη. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει δυνατότητες που πίστευες πως δεν είχες αλλά απ’ ότι φαίνεται τελικά τις διαθέτεις και μάλιστα με το… παραπάνω! Έχε λοιπόν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ακόμη κι αν νομίζεις ότι κάποια πράγματα σε ξεπερνούν..
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση, διευρύνοντας την κοινωνικότητα σου και συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να πετύχεις το… αδιανόητο αφού όσο πιο δύσκολο δείχνει ένα εγχείρημα, τόσο καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. Αντίθετα όμως πρόσεξε μήπως τελικά την «πατήσεις» σε μια υπόθεση που δείχνει απλή ή εύκολη αλλά έχει αρκετές «ασύμμετρες» πτυχές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε νέες γνωριμίες, όπως επίσης και σε αυξημένες μετακινήσεις ή επαφές.
Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοικτός/η στο απρόοπτο, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας άρδην τα… πάντα!.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάποιες πολύ ξεχωριστές ή ιδιαίτερες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα που παρά την διαφορετικότητα τους, μπορείτε να συντονιστείτε σε κοινούς ρυθμούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε έναν ισχυρό παράγοντα, που μπορεί και θέλει να σου προσφέρει κάτι… μοναδικό!.
Ερωτικά
Η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να παίρνει άλλες διαστάσεις κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως αξίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα, σπάζοντας ενδεχομένως και κάποια ταμπού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων σου, από την άλλη όμως η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις μπορεί να καταλήξει σε μια μικρή… τραγωδία, αν δεν διαθέτεις τα κατάλληλο υπόβαθρο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις την διαφορά ποντάροντας κυρίως στις πνευματικές σου αρετές κι όχι στις… παραξενιές σου! .
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό έχει όλες τις προδιαγραφές για να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, κάτι όμως που, εκ των πραγμάτων, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα δημιουργήσει αντιδράσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact