ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Στο διάστημα που ακολουθεί, Κριέ μου, χρειάζεται να δείξεις μεγάλη συγκέντρωση για να αποφύγεις τα λάθη. Μην ονειρεύεσαι ουτοπίες, προσγειώσου στην πραγματικότητα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Έτσι θα καταφέρεις ευκολότερα να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, Κριέ, αλλά και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα, φρόντισε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι ταλαιπωρίες που πέρασες, Ταύρε, σε έκαναν να αποζητάς φιλικά στηρίγματα. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μη βρεθείς ξανά σε παρόμοια κατάσταση. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για θέματα που απαιτούν αλλαγές, αφού είναι πιθανό μακροπρόθεσμα να αλλάξεις γνώμη και να δυσκολευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και να του αφιερώσεις το χρόνο σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποια φιλική σχέση σου, Δίδυμε, περνάει κρίση και χρειάζεται να πάρεις άμεσες και καθοριστικές αποφάσεις. Μην αναβάλλεις συνεχώς τα πράγματα, διότι έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σε στηρίζει, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να σε κατευθύνει. Μην το επιτρέψεις αυτό, αφού θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact