ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το πολύπλοκο πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει ποικιλοτρόπως σήμερα. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και ενισχύει την ικανότητά σου να μιλάς και να κινείσαι με διπλωματία. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασκήσεις την πειθώ σου προς όφελος των σχεδίων σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, κάνει τις συζητήσεις πιο ζωηρές και έχεις τη δυνατότητα να σπάσεις τα δεσμά σου. Φαίνεται πως καμία προκατάληψη δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Είσαι σαν χείμαρρος που ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά σου καλείσαι να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Από τη μια, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε βοηθάει να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου χρησιμοποιώντας τη λογική σου, ενώ από την άλλη η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον Ουρανό, κάνει τις καταστάσεις πιο εκρηκτικές και κλονίζει τις σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις επαφές και συζητήσεις προς όφελος της καριέρας σου, αλλά θα έχεις την ανάγκη να κρατήσεις τους ρυθμούς σου. Δεν σου αρέσει να πιέζεσαι καθώς ξέρεις ότι μπορείς να είσαι υπεύθυνος, έστω και αν προλάβεις τις προθεσμίες την τελευταία στιγμή. Στα οικονομικά, προσπάθησε να κάνεις συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να κατανοήσεις καλύτερα και πιο ουσιαστικά τα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή σου, ανεξαρτήτου τομέα. Μπορείς να αναγνωρίσεις το ψέμα σε μια συζήτηση και αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αν χρειαστεί. Το μυαλό σου λειτουργεί με ταχύτατους ρυθμούς και είσαι σε θέση να αναλύσεις τις καταστάσεις και να δεις πίσω από το προφανές. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να κλείσεις συμφωνίες ή να ανανεώσεις τις υπάρχουσες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είσαι σε θέση να κατανοήσεις τον σύντροφό σου καλύτερα από ποτέ. Μπορείς να «διαβάσεις» το βλέμμα του, τη στάση του κορμιού του και να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται ή γενικότερα να κατανοήσεις την πραγματική ψυχολογική του κατάσταση. Οπότε, ακόμη και αν είσαι αδέσμευτος, επωφελήσου από την ικανότητά σου αυτή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς σήμερα να κάνεις καταπληκτικές συμφωνίες, καθώς η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στα σωστά βήματα, ενώ σε συνδυασμό με την ευστροφία σου θα πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Κοίτα ανάμεσα στις γραμμές και μην στέκεσαι στην επιφάνεια. Στα οικονομικά, βάλε ως προτεραιότητα την τακτοποίηση των οφειλών σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact