ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ζωή σου εξελίσσεται σε ένα πολύχρωμο μοτίβο και η ανάπτυξη των σχέσεων είναι ο τομέας που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κινητικότητα. Η περίοδος μικρής εύνοιας έχει παρέλθει και οι προοπτικές διαφαίνονται ιδιαίτερα θετικές για το ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές και οφείλεις να τις αξιοποιήσεις ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα όμορφα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα. Οικονομικά, δεν πας άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η διαρκής σου τάση για ονειροπόληση φέρνει θλίψη και έντονη μελαγχολία, που εμποδίζουν κάθε μορφή δημιουργικής δράσης, μπλοκάροντας σαφέστατα τις εξελίξεις σε πολλά επίπεδα. Μετακινήσεις και συμφωνίες ευνοούνται για το ζώδιό σου, αρκεί να τηρήσεις απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην υπάρξουν παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις κάποια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο επάνω στο ταίρι σου. Θα πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες φέρνουν μεγάλες αλλαγές για το ζώδιό σου, συνεχώς, οι οποίες σε βοηθούν να καλύψεις τις ανάγκες σου με επιτυχία. Η περίοδος είναι κατάλληλη για δημιουργική δράση και ο σωστός προγραμματισμός μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα, σε πολλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό των υποθέσεων. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Οικονομικά, αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν, ενώ θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι εντάσεις και η ανησυχία που βιώνεις το τελευταίο διάστημα υποχωρούν σε αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς, και τα πράγματα βελτιώνονται για το ζώδιό σου. Πολλά γεγονότα που σου ήταν άγνωστα τώρα θα αποκαλυφθούν και αυτό θα βοηθήσει τις καταστάσεις να εξελιχθούν ευκολότερα και με πιο ουσιαστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφοσιωθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν χαρά. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται πολύ ευνοϊκό για το ζώδιό σου και θα λύσει τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος, τακτοποιώντας οριστικά τις υποθέσεις σου. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως θα λυθούν με ευνοϊκό για σένα τρόπο και εκκρεμότητες που σε κρατούσαν πίσω ως προς τις επιδιώξεις σου, θα λήξουν μια και καλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σού βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αλλαγή που βιώνεις τελευταία σε δυσκολεύει ακόμα, αγαπητέ Παρθένε, και ο συντονισμός της καθημερινότητάς σου καθυστερεί, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι ψυχικά και σωματικά περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μην αφήσεις τις ψευδαισθήσεις να σε οδηγήσουν σε παγίδες, αλλά αντιμετώπισε την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα μια χαρά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε καλό σημείο. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που προσέφεραν οι πλανήτες στο ζώδιό σου δεν έχουν τελειώσει, αλλά εσύ δείχνεις να μην το συνειδητοποιείς, αγνοώντας τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις καταστάσεις και να σταθεροποιήσεις τη θέση σου. Δείξε σοβαρότητα στις εκτιμήσεις σου, για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα, γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact