ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, αυτός δεν είναι άλλος από την βελτίωση της κατάρτισής σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Αντίθετα, σε θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από την στάση ενός συγγενούς σου.

Ερωτικά
Το πιο εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να παγιδευτείς ή να χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις αλλότριες σκοπιμότητες. Περιόρισε λοιπόν το… φιλότιμό σου, πριν «καείς»!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο.

Ερωτικά
Αυτήν την φορά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν «δουλεύει» για σένα, ίσα-ίσα μάλιστα που μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, που ακόμη κι εσύ δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Όπως κι αν έχει μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact