ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Αυγούστου

Κριός
Οι ευθύνες που έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα που δε σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα και η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Ταύρος
Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μη χαλάσεις την ενέργειά σου προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι
Σήμερα θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Καρκίνος
Καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δε θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ, γιατί έτσι θα έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.

Λέων
Σήμερα κάποια θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά καλύτερα να μην απαντήσεις σε ότι ακούς γιατί θα οδηγηθείς σε ρήξεις με τα δικά σου άτομα. Γενικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην τα χάσεις.

Παρθένος
Σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις ότι έχεις στο νου σου και γενικά να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, αλλά καλό είναι να μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις γιατί θα ξεγελαστείς. Γενικά θα σε κυριεύσει ένα αίσθημα έντονης επικοινωνίας και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.

Ζυγός
Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ότι κι αν σου περάσει από το μυαλό. Μόνο μη χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact