ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου και καταφέρνεις να δημιουργήσεις μεγάλη εύνοια σε οικογενειακό επίπεδο. Ζητήματα κληρονομικού χαρακτήρα δρομολογούνται και αφήνεις πίσω σου το αίσθημα αδικίας που σε χαρακτηρίζει. Ο καθένας παίρνει τελικά αυτό που του αξίζει και οι ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι καιρός να κινηθείς γρήγορα, γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί αισθηματικά και φέρνει καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις λόγια που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τελικά κατάφερες για άλλη μία φορά, αγαπητέ Αιγόκερε, να σώσεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή, με τη βοήθεια φιλικού σου προσώπου. Οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες και θα απαιτηθεί τεράστια αφοσίωση και συνέπεια για να μπορέσεις να ανταποκριθείς χωρίς κόπο. Μην χαλαρώσεις πριν μπουν τα πράγματα σε σταθερή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Φρόντισε να εντυπωσιάσεις, αγαπητέ Υδροχόε, τον περίγυρό σου, να αποσπάσεις την απαραίτητη εύνοια και να δράσεις ανάλογα, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου. Μην καθυστερείς τις εξελίξεις με την αναβλητικότητά σου. Τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο – άφησέ τα να ολοκληρωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΙΧΘΥΣ
Οι τάσεις αυτοκαταστροφής σε ταλαιπωρούν ενίοτε. Το τελευταίο διάστημα κατάφερες να παραμερίσεις τη αυτοϋπονομευτική σου τάση και να προχωρήσεις μία χαρά. Μην αφήσεις κακές συνήθειες να σε γυρίσουν πίσω σε δυσάρεστες καταστάσεις. Το μέλλον επιφυλάσσει στο ζώδιό σου αρκετές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι στη ζωή σου, μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο με τον μαγνητισμό που έχεις μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις έχεις μελετήσει καλά. Τα οικονομικά σου θα τα ισορροπήσεις, αν και πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact