ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, τροποποιεί τις υπάρχουσες καταστάσεις με καθοριστικό τρόπο, προσφέροντας προϋποθέσεις για δημιουργική δράση, που οδηγεί σε σειρά επιτυχιών. Οι νέες προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Κριέ, και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις όμως αυτά που επιθυμείς, φρόντισε πρωτίστως να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου για να πετύχεις με περισσότερη ευκολία αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, οι εξελίξεις είναι σημαντικές και οδηγούν σε νέους δρόμους. Μη φοβάσαι να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα προκύψουν, αφού είναι για το καλό σου και θα φέρουν βελτίωση σε ολόκληρη τη ζωή σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τις νέες συνθήκες. Είναι πιθανό να χρειαστείς αλλαγές στο χώρο κατοικίας σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις απορίες, Ταύρε μου, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα και με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φίλοι και συνεργάτες, Δίδυμε, σε βοηθούν να οργανώσεις τα σχέδιά σου και δέχεσαι σημαντική ενίσχυση σε πρακτικό επίπεδο μέσα από την οικογένειά σου. Οι συνθήκες που δημιουργούνται με όλη αυτή τη στήριξη είναι ευνοϊκές για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, το ερχόμενο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, το βάζεις σε σκέψεις και δυσκολεύεις την καλή πορεία της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για μια νέα γνωριμία, ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, μη δίνεις άλλες αναβολές, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Οι χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται σήμερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact