ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα δοκιμαστεί κατά κάποιο τρόπο η υπομονή σου με αυτούς που έρχεσαι σε επαφή. Απόφυγε να εκνευριστείς αλλά να μπορέσεις να έχεις το διαλλακτικό σου ύφος για να μπορέσεις να κατατροπώσεις τον καθένα που θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Το μυαλό σου κινείται σε τόσο γρήγορους ρυθμούς που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το συλλάβουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που και εσένα θα σε ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις και μην είσαι αμετάκλητος τις απόψεις σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και να λύσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο με τον πιο ανώδυνο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου, τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στην Παρθένο σε κάνει μερικές φορές να μην ικανοποιείσαι εύκολα με κάποιες καταστάσεις που σε περιτριγυρίζουν. Αυτό το αίσθημα θα έχεις όλη την σημερινή μέρα. Φρόντισε να μην αφήσεις το μυαλό σου και σε οδηγήσει σε λάθος λύσεις γιατί στο μέλλον μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact