ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην βιαστείς, αγαπητέ Κριέ, να πάρεις οριστικές αποφάσεις για ζητήματα που απαιτούν άμεσα λύσεις. Προσπάθησε να βρεις έναν προσωρινό τρόπο να ανταποκριθείς στην κατάσταση και αργότερα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις με μεγαλύτερη σιγουριά όσα χρειάζεσαι, χωρίς να διατρέχεις κανέναν κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα θα τις δώσεις χάρη στη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ταύρε, και η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική για τη μελλοντική τους εξέλιξη. Μην τρομάζεις βλέποντας ανθρώπους και καταστάσεις να προσπερνούν τα γεγονότα με την ταχύτητα του φωτός. Η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή και ικανότητα παρατήρησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα κάτι καλό θα συμβεί στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποια πληροφορία, αγαπητέ Δίδυμε, που θα φτάσει στα αυτιά σου μέσω ενός αγαπημένου προσώπου θα σε γλιτώσει από μεγάλες περιπέτειες. Ο νέος τρόπος δράσης θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις απαλλαγμένες από συζητήσεις, κουτσομπολιά και σχόλια. Κρατήσου σε απόσταση από άτομα με περίεργο τρόπο δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Καρκίνε, σύντομα να δεχτείς πρόταση από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο από το παρελθόν. Η προσωπική σου εμπειρία δεν είναι κακή αλλά θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη και άλλες παραμέτρους, για να μην βρεθείς αργότερα σε δύσκολη θέση. Προς το παρόν εξέτασε τα δεδομένα και ζήτα τη βοήθεια ειδικού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις, να βρεις τον εαυτό σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σίγουρα αυτή την περίοδο θα έχεις όλες τις πιθανότητες να σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου κάνε έναν καλό προγραμματισμό, απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι ικανότητές σου, αγαπητέ Λέων, είναι μεγάλες, αλλά οι εμπειρίες του παρελθόντος περιόρισαν τον αυθορμητισμό, το θάρρος και τη θετική σου διάθεση. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ανακτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες και να βρεις τον εαυτό σου, οδηγώντας τις υποθέσεις σου εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη βιώνεις τη μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια αντιμετωπίζει κάποιο θέμα συνεννόησης, αγαπητέ Παρθένε, και δημιουργούνται καθημερινά εντάσεις. Μία ήρεμη συζήτηση θα βάλει μια τάξη στις ευθύνες και από εκεί και πέρα όλα θα μπορέσουν να δρομολογηθούν. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη στάση των άλλων. Η ανταπόκρισή τους θα σε εκπλήξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου προσφέροντας ευκαιρίες για την ικανοποίηση των επιθυμιών σου σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί η εύνοια δεν θα διαρκέσει πολύ. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact