ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων ημερών σε έχει φέρει σε ένα σημείο από όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται και το προβάδισμα αυτό φέρνει αρκετές παράλληλες απώλειες. Κράτησε την αίσθηση του μέτρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα τις δίνεις με την μεγάλη κατανόηση που έχει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στην ζωή σου κάποιο ταίρι με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ναρκισσισμός και η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση σε καταξιώνουν αλλά παράλληλα απομακρύνουν αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου. Δέχεσαι προτάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον αλλά ένα πρόβλημα δεν σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η οικογένεια αποτελεί για σένα τεράστιο πρόβλημα καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνει διαρκώς από αυτήν . Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού αλλά μέσα στο σπίτι το κλίμα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και θα φέρει πίσω τη χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου ,έρχεται ο ήλιος που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Αναγνώριση είναι μεγάλη και δεν θα λείψουν εκείνοι που θα εναντιωθούν στο δικό σου θρίαμβο. Αγνόησέ τους γιατί είναι και το μόνο που μπορείς να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί να βρεις τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact