ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 8 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Δείξε ψυχραιμία, αγαπητέ Κριέ, και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα δυσκολέψουν τη θέση σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να αποφασίσεις, πριν εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαπιστώσεις παρασκήνιο του οποίου τις προθέσεις αγνοείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγχώνεις το ταίρι σου καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, γιατί χρειάζεται κι εσύ λίγο να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή είναι περίοδος που ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Νέες δυνατότητες κάνουν την εμφάνισή τους τώρα για το ζώδιό σου και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιες από αυτές σε ενδιαφέρει πραγματικά να αξιοποιήσεις. Τα δώρα των άστρων δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, γι’ αυτό φρόντισε να μην καθυστερήσεις. Η απόφασή σου και ο τρόπος που θα την υποστηρίξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θα ήθελες για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες δράσης για το ζώδιό σου τον τελευταίο καιρό. Η στασιμότητα των υποθέσεών σου σε έχει κουράσει ψυχολογικά και έχεις αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην αφήσεις περιθώρια για συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, τις οποίες και μπορείς να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει καμία άλλη αναβολή στις υποθέσεις σου, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να μην αφήσεις χρόνο να χαθεί σε άσκοπες προσκλήσεις. Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα απαιτήσουν απόλυτη προσοχή και τεράστιο ενδιαφέρον, ούτως ώστε να δρομολογηθούν οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Δεν γίνεται, αγαπητέ Λέων, να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Διάλεξε επιτέλους με ποιο μέτωπο θα ταχθείς και πάρε τις αποφάσεις σου. Είναι αδύνατον να κουβαλάς συνεχώς δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην επιμένεις σε μια τακτική που μέχρι σήμερα δεν σε οδηγεί παρά μόνον σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για το ζώδιό σου, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να τακτοποιήσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει και μην περιμένεις από κανέναν να σε βοηθήσει, ειδικά τώρα που δεν χρειάζεσαι καμία ιδιαίτερη στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να παραδεχτείς λάθη που έγιναν μέσα στην οικογένεια και που δυστυχώς σε βαραίνουν ακόμα. Πολλές φορές την πληρώνει ο αδύναμος κρίκος που στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ. Ασχολήσου με άτομα που έχουν αποδείξει τις αγνές προθέσεις τους χρόνια τώρα και μην τα απαξιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Οικονομικά, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact