ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα τα λόγια και οι πράξεις σου θα είναι πιο έντονα από συνήθως και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο, θετικό ή αρνητικό στο περιβάλλον σου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πλανητικό σκηνικό σε προειδοποιεί σε ότι κάνεις να το σκέφτεσαι πολύ καλά πριν. Προσοχή λοιπόν σήμερα στον παρορμητισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην την συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αυτό που είναι σημαντικό σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, είναι να αποφύγεις να φτάσεις στα όριά σου ή να πιέζεις (και τα όρια των άλλων). Η διάθεση σου μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της σήμερα και μπορεί να οδηγήσει σε κάποια μορφή ψευδών δηλώσεων, αν δεν προσέχεις. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την διαλλακτικότητα που διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα, Δίδυμε, για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν μέχρι τώρα. Είσαι ιδιαίτερα φιλικός και δεκτικός. Υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με φίλους και να λύσεις μαζί τους τυχόν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφό σου σε καταπιέζει και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μίλησε μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact